StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Цукерберг похвалився моторошними гематомами під очима - хто розбив йому обличчя

3 жовтня 2023, 15:43
368
Синці і садна на обличчі підприємця стали предметом жартів в мережі.
Марк Цукерберг, Присцилла Чан
Марк Цукерберг показав синці на обличчі після спарингу / колаж: Главред, фото: instagram.com/zuck

Американський медіамагнат, інтернет-підприємець і засновник Facebook Марк Цукерберг веде активний спосіб життя. Він любить кататися на лижах, вчиться фехтуванню з дочками, а нещодавно пристрастився до бойових мистецтв.

Під час пандемії коронавірусу Цукерберг відкрив для себе джиу-джитсу. Зараз бізнесмен регулярно займається тренуваннями і навіть бере участь у змаганнях.

На його сторінці в Instagram стали з'являтися фото з оголеним торсом - бойові мистецтва привели його в чудову форму. Втім, у хобі Цукерберга є і зворотна сторона.

відео дня

Нещодавно медіамагнат опублікував селфі, на якому видно синці, що наливаються під очима, та садна на носі. Він пояснив, що це - сліди невдалого тренування. "Спаринг трохи вийшов з-під контролю. Ймовірно, доведеться змінити аватар", - пожартував сам над собою Цукерберг.

У коментарях жартують, що з такими активними заняттями з джиу-джитсу від Марка Цукерберга слід очікувати, що скоро його спаринг-партнерами стануть спортсмени на кшталт Тайсона Ф'юрі, тож зовсім не дивно, що Ілон Маск спасував перед бізнесменом у проведенні чесного бою.

Марк Цукерберг
Марк Цукерберг показав синці на обличчі після спарингу / instagram.com/zuck

Раніше стало відомо, що 89-річну французьку акторку Софі Лорен екстрено госпіталізували. Відомо, що в лікарні вона перенесла серйозну операцію і тепер на неї чекає тривала реабілітація.

Також Брітні Спірс налякала шанувальників відео танців з ножами - витівки епатажної поп-діви стали ще більш ексцентричними після її розлучення з Семом Асгарі.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти