StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Макс Барських перевипустив свій головний суперхіт "Тумани"

4 серпня 2023, 20:55оновлено 5 серпня 2023, 14:52
Співак Макс Барських випустив студійну українську версію хіта "Тумани" і lyrics-відео до неї. І анонсував вихід україномовного альбому.
Панський
Барських активно перекладає свої треки українською мовою / колаж Главред, фото УНІАН та Instagram

Відомий вітчизняний попспівак Макс Барських представив україномовну студійну версію свого хіта "Тумани" разом з lyrics-video до нього.

Композиція "Тумани" стала частиною україномовного альбому Барських, що отримав назву "Зорепад". Випуск проєкту відбудеться вже скоро-8 вересня нинішнього року. І цей альбом стане вже восьмий за рахунком в дискографії артиста.

Як кажуть представники артиста, альбом "Зорепад" складатиметься з чотирьох хітів, які вже відомі шанувальникам Макса завдяки туру "Знайти собі", а також шести нових треків.

"Просто хочу, щоб пісні належали нам з вами і нашим дітям!". "Тумани", "бережи", "Подруга - ніч", "Лій, не жалій" – всі вони звучатимуть солов'їною в студійній якості. Тепер вони ще ближче до серця, і я знаю, як ви їх очікували. Але "Зорепад" - ще й про нові відчуття. Вас чекають шість абсолютно нових пісень, про які розповім незабаром", – сказав сам артист.

Нагадаємо, раніше український ведучий Костянтин Грубич, який замінив Влада Яму на популярному інфотейнмент-шоу "Твій день" на "1+1", заступився за хореографа, якого критикують за переїзд до США під час війни.

Також співачка Анна Трінчер влаштувала рознос скандальній українській блогерці Ганні Алхім, яка схвалює прослуховування музики у виконанні артистів з країни-окупанта.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти