StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Користується своєю популярністю": Костянтин Грубич заступився за втікача Яму

11 червня 2023, 12:25
Популярний український ведучий висловив не найпопулярнішу думку про Влада Яму, проте вважає це чесною позицією.
Костянтин Грубич, Влад Яма
Костянтин Грубич розповів, як ставиться до Влада Ями після втечі хореографа в США / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube , instagram.com/vladyama_official

Український ведучий Костянтин Грубич замінив танцюриста і хореографа Влада Яму на популярному інфотейнмент-шоу "Твій день" на 1+1. Про його колегу, який вже більше року живе в США, куди виїхав після повномасштабної війни, і глядачі, і представники медіа-спільноти часто відгукуються невтішно.

Проте є і ті, хто встає на захист Влада Ями, адже вважають, що заочно судити когось не варто. До них відноситься і Костянтин Грубич, який висловив свою думку про хореографа в інтерв'ю для Аліни Доротюк.

Зокрема ведучий зазначив, що його знайомство і спілкування з Ямою було більше поверхнєвим - він не дуже добре знав Влада, але неприязнь він точно не відчував. Тому танцюючий ведучий викликає у Грубича тільки приємні спогади: "Я глибоко Влада не знаю, але мені здається, що він хороша людина. Коли він починав у Танцях із зірками, він був простий і відкритий, я йому симпатизував".

відео дня

Також ведучий вважає, що засуджувати Влада Яму не варто, адже кожен в першу чергу повинен бути відповідальним за себе. До того ж Грубич відзначає роботу танцюриста на благо України, нехай навіть і за кордоном, що в цілому можна оцінити позитивно.

"Ми не товариші, не друзі. Я колись бачив його на сходах на плюсах і сказав йому, що мені подобається, як він працює - мені справді подобалося, як він вів Твій день. Але в той момент я навіть не уявляв, що буду на цій позиції. Щодо осуду… Нехай кожен відповідає сам за себе. Я теж неідеальний, і хто його знає, адже в нього маленька дитина і може була можливість виїхати. Я б не засуджував. Інша річ, як він зараз поводиться, я не знаю. Якщо він допомагає ЗСУ, душею з Україною і користується своєю популярністю в плюс, то це добре", - розповів Костянтин Грубич.

Нагадаємо, раніше Ліліана Кудлай, дружина танцюриста Влада Ями, на своїй сторінці в Instagram розповіла, чому він не повертається на батьківщину в такий складний для неї період. Жінка зазначає-вони з чоловіком займаються волонтерством і допомагають співвітчизникам на "своєму фронті".

А питання, чому він не відправив сім'ю в безпечне місце, а сам потім не пішов воювати, Ліліана і назвала нетактовним, і натякнула на "свої причини", які можуть бути у кожного.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти