StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Променіє від щастя: міністр Кулеба зворушливо звернувся до своєї коханої

10 грудня 2023, 15:49
На честь Дня народження Світлани Павелецької політик показав рідкісне спільне фото.
Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба привітав Світлану Павелецьку з Днем народження / колаж: Главред, фото: instagram.com/dmytro_kuleba, instagram.com/paveletskaya_svitlana

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба все більше знайомить громадськість зі своєю новою обраницею - піарницею та співзасновником видавництва "Книголав" Світланою Павелецькою. Вони офіційно підтвердили відносини в квітні цього року.

Однак пара не заперечує, що відносини між ними зав'язалися значно раніше. Так, на своїй сторінці в Instagram політик поділився спільним знімком з обраницею на честь її Дня народження з припискою, що пропустив занадто багато її свят, і надалі планує більше цього не допустити.

"Я пропустив забагато твоїх Днів народжень. Але більше не пропущу жодного. Ти особлива і єдина. Завжди дивись в майбутнє сміливо. З Днем народження!" - привітав Павелецьку Кулеба.

відео дня

Підписники міністра доєдналися до привітань, і відзначають, що закохані - красива пара. Крім того вони активно бажають Павелецькій і Кулебі сімейного щастя у всіх його проявах.

Дмитро Кулеба, Світлана Павелецька
Дмитро Кулеба привітав Світлану Павелецьку з Днем народження / instagram.com/dmytro_kuleba

Раніше стало відомо, що чоловік онкохворої Шеннен Доерті зраджував їй протягом двох років. Про це сама акторка дізналася перед операцією з видалення пухлини з мозку.

Також популярний український блогер Олександр Волошин зізнався, чи розлучився офіційно зі співачкою Анною Трінчер. Пара несподівано оголосила про розставання через рік сімейного життя.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти