StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ліза Ющенко вперше висловилася про війну, але знову абстрактно

9 червня 2023, 17:44
Ліза Ющенко живе своє розкішне життя в державі, яка планомірно знищує українців.
Ліза Ющенко привітала себе з днем народження
Ліза Ющенко привітала себе з днем народження / Фото Instagram / liza_u

Колишня невістка екс-президента України Віктора Ющенка Ліза, яка з початком нападу Росії на Україну мовчала про напад і звірства російської армії, на свій день народження зробила "подачку" українцям. А саме, заговорила про війну. Але знову абстрактно.

Так, на своїй сторінці в Instagram, де вона показує своє лакшері-життя в терористичній Росії, разом зі своїм російським чоловіком, вона привітала себе коханою з днем Народження і "загадала бажання".

"У свій день народження, ось уже другий рік поспіль, прошу тільки одного - щоб закінчилося пекло і настав мир", - написала Ющенко. Очікувано, вона не назвала "пекло" війною, яку розв'язала Росія проти України.

відео дня
Ліза Ющенко та її привітання собі коханій
Ліза Ющенко та її привітання собі коханій / Instagram / liza_u

Відзначимо, раніше Ліза Ющенко опублікувала серію мрійливіх чорно-білих знімків, які були зроблені під час її відпочинку в ОАЕ. Нові кадри цілком присвячені розкішному життю Лізи.

Раніше також українська телеведуча, волонтер, засновниця фонду, що допомагає жінкам і дітям, які постраждали від російської агресії Маша Єфросиніна відповіла на питання про її рідну сестру Лізу Ющенко, яка з початку повномасштабного вторгнення мовчить про війну в Україні, а також продовжує жити своє життя з чоловіком росіянином, не припиняючи відвідувати тусовки та світські заходи, публікуючи це у своєму Instagram. На питання про те, чи відчуває Єфросиніна відповідальність за це, Марія відповіла, що "звичайно, ні."

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти