StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Легенди британського поп-року втрутилися в російський фестиваль: у мережі - скандал

4 червня 2024, 05:28
888
Ще в перші місяці повномасштабного вторгнення РФ група намагалася якось підтримати Україну, але й тоді стався скандал.
Легенди британського поп-року втрутилися в російський фестиваль: у мережі - скандал
Репутація Placebo в Україні під загрозою / Колаж Главреда. Фото: instagram.com/placeboworld, depositphoto.com.ua

Рок-бенд Placebo з Британії знову заплямував репутацію зв'язками з РФ. Гурт погодився виступити в ролі хедлайнера на фестивалі в Казахстані, який, судячи з анонсу, спонсорує Яндекс, що обслуговує інтереси країни-агресорки.

У своїх соцмережах гурт поділився російськомовним постером музичної події, що пройде в колишній столиці Казахстану Алмати Yandex Park Live.

Сама назва вказує на прямий зв'язок заходу з однойменною російською компанією Яндекс. Згідно з даними НАЗК, Яндекс працює в РФ і платить податки. Сервіс давно працює на російську пропаганду і тісно співпрацює з ФСБ.

відео дня

В оригінальному пості пресслужба музикантів приховала гнівні коментарі українців, хоча дехто прорвався з бану і нагадав, що Росія - країна-терорист.

В інших постах у музикантів запитували, чи не хочуть вони приїхати з концертом в Україну, але відповіді теж були приховані власником сторінки.

Коментарі ж росіян адміністрація не приховувала.

Це не перший випадок дивної позиції Placebo щодо російсько-української війни. У перші тижні повномасштабного вторгнення музиканти на тлі різкого зростання підтримки світом України опублікували фото пари, що обіймається, - у хлопця був прапор України, а у дівчини - прапор Росії. Пост викликав хвилю гейту в бік артистів, і пресслужба Placebo просто його видалила.

Легенди британського поп-року втрутилися в російський фестиваль: у мережі - скандал
Скріншот: Телеграм-канал Березовий сік

Хто такі Placebo?

Placebo - британський альтернативний рок-гурт (поп-напрямок), заснований у Лондоні 1994 року вокалістом-гітаристом Брайаном Молко і бас-гітаристом Стефаном Олсдалом.

Гурт вирізнявся з-поміж бритпоп-сцени, з якою асоціювався на той час, своїм андрогонним зовнішнім виглядом і музичним наповненням, а також характерним високим регістром голосу Молко і текстами, в яких відкрито обговорювалися питання сексуальності, психічного здоров'я та вживання наркотиків.

Протягом багатьох років Placebo співпрацювали з різними артистами, включно з Девідом Бові, Джастіном Ворфілдом, Майклом Стайпом і Елісон Моссхарт.

Шоу-бізнес - новини України та світу

Раніше Главред писав, як легендарна і оскароносна голлівудська актриса Ніколь Кідман зізналася, що дуже важко пережила розлучення наприкінці 1990-х із зіркою Голлівуду Томом Крузом.

А нещодавно Пугачова показала романтичне фото зі своїм чоловіком Максимом Галкіним. На свіжих фото пара виглядає надзвичайно щасливою і гармонійною. Вони стоять в оточенні яхт, обіймаються і виглядають справжніми половинками.

Багато хто не здивувався, дізнавшись, що нова обраниця екс-чоловіка зрадниці Лорак, турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу, блогерка Анастасія натякнула на розставання зі своїм турецьким султаном.

Вас також можуть зацікавити новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти