StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Легендарний американський рок-гурт заспівав українською мовою про терроборону ЗСУ

15 червня 2022, 20:31
Відомий американський рок-колектив Gogol Bordello, який кілька десятиліть тому заснував українець Євген Гудзь, присвятила пісню Україні.
Гоголь Борделло
Гоголь Борделло / колаж Instagram.com/gogolbordello

Легендарний американський колектив (який грає в стилі "циганський панк") Gogol Bordello, заснований уродженцем Києва Євгеном Гудзем, присвятив пісню і кліп Україні.

Зокрема, музиканти зіграли, а Гудзь заспівав про учасників територіальної оборони української армії, які героїчно захищають Україну від російських агресорів.

До слова, пісня отримала назву Teroborona. Цікаво, що композиція, яку група випустила спільно з колективом the Cossacks, звучить українською мовою.

"Багатьом моїм друзям-художникам і музикантам довелося взяти в руки зброю і приєднатися до терроборони. Це посвячення їх мужності і мужності всіх захисників. Корінням пісні є український традиційний танець "Аркан", який є справжнім українським гуцульським духом", — йдеться в описі Гудзя до треку.

Як кажуть представники Gogol Bordello, що всі кошти, які вдасться заробити завдяки прослуховуванню пісні, будуть відправлені на допомогу Україні.

читайте такожПопулярна російська рок-група відмовилася виступати "за президента" в Омську

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що на концерті легендарної американської попрок-групи Imagine Dragons в Празі (Чехія) соліст колективу Ден Рейнольдс публічно підтримав Україну і підняв український прапор перед тисячами глядачів

Як пишуть в соцмережах, синьо-жовтий стяг музиканту передала дівчина ‒ біженка з Харкова - мешканка практично повністю знищеного росіянами району Північна Салтівка.

Пізніше російський музикант-емігрант Максим Покровський і його група "Ногу звело!" випустили зворушливу пісню і кліп під назвою "Україна".

"Попередні 34 роки свого існування ми йшли непростими шляхами для того, щоб зараз, в цій точці, в цей конкретний момент часу з'явилася на світ саме ця пісня. Що з нами з усіма буде далі, знає тільки Всевишній. Ми знаємо лише те, що з Україною все буде добре", - написав Покровський в Instagram.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти