StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Латвія заборонила в'їзд двом співакам-путіністам і телеведучій Кудрявцевій

17 березня 2023, 16:54
Надія Бабкіна і Лера Кудрявцева можуть тепер планувати гастролі по Садовому кільцю.
Надія Бабкіна
Надія Бабкіна / скріншот ростб

Російська співачка Надія Бабкіна і співак-патріот терористичної Росії Shaman, скоро будуть їздити з гастролями тільки по Росії. Відвідувати Латвію також більше не зможе путіністка-телеведуча Лера Кудрявцева.

Про це повідомило МЗС Латвії, опублікувавши відповідне рішення на своєму сайті.

Міністр закордонних справ Едгарс Рінкевічс прийняв рішення додати до списку небажаних для Латвійської Республіки 35 осіб, які підтримали російську агресію в Україні.

"Рішення прийнято відповідно до частини другої статті 61 Закону Про імміграцію і передбачає заборону на в'їзд цих осіб до Латвії на невизначений термін", - сказано на сайті.

Латвійське МЗС також повідомляє, що Латвія рішуче засуджує неспровоковану і невиправдану війну Росії в Україні, яка триває вже більше року і в якій щодня гинуть українські громадяни і солдати Збройних сил через жорстокі дії російських збройних сил.

"Підтримка злодіянь, скоєних кремлівським режимом, означає відповідальність за скоєні злочини, тому в'їзд таких осіб до Латвії неприпустимий", - написали у відомстві.

Нагадаємо, раніше співачка Надія Бабкіна пішла від чоловіка і знайшла собі "дорогого" коханця. Про це заявив російський телеведучий Олександр Васильєв.

Бабкіна відмовилася вести програму "Модний вирок" і буде ведучою російської програми"модний vs Народний". Васильєв сказав, що співачці запропонували хороший гонорар. За його даними, Бабкіній потрібні гроші на утримання коханця.

Раніше Бабкіна, нахабно і завзято посміхаючись зморшкуватим обличчям, стояла на тлі руїн драмтеатру - на який російські окупанти скинули бомбу 16 березня нинішнього року. "Вчора ми з ансамблем "Російська пісня" дісталися до селища Володарське "Донецької Народної Республіки". До цього заїхали в Маріуполь, де побували в будівлі зруйнованого драмтеатру, але про це я розповім окремо", – цинічно писала в мережі Бабкіна.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти