StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Ксенія Мішина розкрила подробиці роману із загадковим коханцем

19 березня 2024, 15:00
Зірка "Кріпосної" розповіла про особливий зв'язок, який існує між її душею та душею татуйованого Містера Ікс.
Ксенія Мішина
Ксенія Мішина завела новий роман - перші подробиці від акторки / колаж: Главред, фото: instagram.com/misha.k.ua

Українська акторка Ксенія Мішина нещодавно оголосила, що більше не самотня - вона нарешті знайшла чоловіка, поруч з яким їй хочеться "розквітати". Ця новина надихнула підписників артистки, які тепер губляться в здогадах про те, хто ж робить Мішину такою щасливою.

Поки що вона показала лише силует і вкриту татуюваннями руку загадкового бойфренда. Однак Ксенія не заперечує, що познайомить світ зі своїм чоловіком по-справжньому.

Почати вона вирішила з малого - розповісти, якими їй бачаться нові стосунки. Свого коханого Мішина назвала "душею-близнюком". У своєму блозі в Instagram вона розповіла, що це означає.

відео дня

"Це душа, зустріч із якою коштує усіх сенсів і реінкарнацій... Душа, яку ти шукаєш протягом усіх шляхів, випробувань і усвідомлень. Душа, яка на 100% повторює тебе. З якою відбувається макроконтакт і безкінечність", - пише Ксенія Мішина.

Ксенія Мішина з хлопцем
Ксенія Мішина завела новий роман - перші подробиці від акторки / instagram.com/misha.k.ua

Особисте життя Ксенії Мішиної

Раніше Ксенія Мішина мала стосунки з коміком Олександром Еллертом, проте пара розлучилася ще до повномасштабного вторгнення. До нього у Мішиної теж був чоловік, з яким вона жила в цивільному шлюбі. Від попередніх стосунків вона виховує сина Платона.

Раніше українська співачка Аліна Гросу іронічно відповіла, чому приховує обличчя нового чоловіка, про весілля з яким вона не планувала говорити публічно.

Також популярна ведуча і акторка Лілія Ребрик стала мамою втретє і показала фото немовляти. Крім того щаслива мама розкрила незвичайне ім'я новонародженого малюка.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти