StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Крейсер "Москва" тоне: Акунін попереджає росіян

22 квітня 2022, 22:32
Російський письменник вважає, що година розплати близька.
Борис Акунін
Борис Акунін звернувся до росіян / скріншот

Всякий письменник - в душі людинолюб, тому з міркувань гуманності хочу дати вам добру пораду: заздалегідь займайте місця в шлюпках, крейсер "Москва" тоне. Капітан ще якийсь час буде кричати в рупор, його помічники - метушитися, боцмани - матюгатися і роздавати затріщини, але справа швах. Полундра! Це судно приречене. Подальше-питання часу.

Про це на своїй сторінці в Facebook написав російський письменник Борис Акунін, який опублікував відповідний пост в Facebook.

відео дня

"Звичайно, ті, хто сильно замарався і міцно засвітився, потонуть разом з капітаном. Але вам, обслуговуючому персоналу другого і третього ешелону, ще можна врятуватися, вийти якщо не сухими з води, то принаймні мокрими, але целехонькімі. Просто не пропустіть момент. Перед самим кінцем на капітанському містку будуть сильно нервувати, будуть вішати трусів на реях, будуть намагатися замазати і пов'язати кругової порукою якомога більше народу. Не дотягуйте до такої ситуації", - говорить Акунін і пропонує росіянам наступне.

  • Чиновництво, не старайтеся. Будь кар'єрний ріст і будь-яка нагорода напередодні краху системи можуть потім обернутися великою проблемою. Тихіше їдеш-ціліше будеш.
  • Депутати Держдуми, під час нехороших голосувань ховайтеся в буфеті, взагалі ж спробуйте позбутися мандата.
  • Силовики, у вас найвищий ризик опинитися стрілочниками. Чи не лютуйте, ухиляйтеся від палацових доручень, а найкраще тихо звільняйтеся. Хвороба, запій, невеликий психічний розлад – все згодиться.
  • Суддя, за вас прямо страшно. Ви там легше, бережіть себе, думайте про сім'ю. Трохи яка політична справа-заява на стіл. Краще залишитися без роботи, ніж потім переміститися в іншу частину залу судових засідань.
  • Журналісти-пропагандисти (якщо ви не Ернст-Добродєєв з Соловйовим, а дрібні сошки), рятуйся хто може! Ви ж здогадуєтеся, кого найбільше зненавидять люди, коли зрозуміють, що їм вішали локшину на вуха? Не обов'язково виходити з антивоєнним плакатом в прямий ефір, можна навіть не вивішувати щось сміливе в соцмережах. Просто без шуму і скандалу йдемо, поступаємося дорогою дурним і жадібним, нехай потім візьмуть вогонь на себе.
  • Системні ліберали, розпорядники фінансів і ресурсів, пам'ятайте, що Чубайс – це голова, а Дворкович - шахіст. Вони розумні, вони вже угребли. Будьте, як Чубайс з Дворковичем, не будьте, як Набіулліна. Послухайте мудрої поради, потім спасибі скажете.

Нагадаємо, раніше на підтримку України виступив Максим Галкін, який вирішив віддавати частину своїх заробітків на допомогу біженцям з України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти