Корольова і Тарзан пригрозили судом за історію з пограбуванням і " коханками"

14 вересня 2020, 10:58
Чоловік Наташі Корольової Сергій Глушко після розростання чуток про його "коханку", вперше і жорстко висловився про ситуацію.
Тарзан
Тарзан / Instagram

Танцюрист Сергій Глушко вперше публічно висловився про непідтверджені чутки про пограбування їх з Наташею Корольовою житла.

Сергій Глушко зажадав від усіх видів ЗМІ перестати писати будь-які новини на тему їх особистого з Наташею Корольовою життя, і видалити фото або інші матеріали. Своє звернення він написав в Instagram.

"Вимога про припинення втручання в приватне життя, про видалення інформації та зображень, зібраних і розповсюджуваних з порушенням закону (в т.ч. про виключення з "загальнодоступних джерел персональних даних" персональних даних суб'єкта персональних даних). Днями багато ЗМІ, телеграм-канали та інші розповсюджувачі інформації в порушення встановлених законами обмежень, без моєї згоди і без згоди моєї дружини Наташі Корольової поширили відомості про наше приватне і сімейне життя, плітки, чутки та іншу недостовірну інформацію, в тому числі, інформацію з тієї сфери, яку ми відносимо до особистої та сімейної таємниці. Зазначеними діями нам заподіяно істотну шкоду, в тому числі, моральну. У зв'язку викладеним ми вимагаємо припинити будь-які втручання в наше приватне життя, і не допускати надалі щодо нашої сім'ї ніяких незаконних публікацій та інших дій", - написав Сергій.

відео дня
Корольова і Тарзан пригрозили судом за історію з пограбуванням і ' коханками'

Він має на увазі непідтверджену інформацію про те, що обікрала Наташу Королеву дівчина вагітна від Тарзана.

Відразу після цього прес-служба Наташі Корольової через її сторінку в Instagram опублікувала оголошення, в якому спростовує частину чуток, і попереджає, що надалі розповсюджувачі неперевіреної інформації каратимуться за законами, тобто, через суд.

Прес-служба Наташі Корольової пояснює, що 19 серпня було скоєно проникнення і пограбування їх житла, і що в мережі продаються і публікуються матеріали частково зі справи, а частково - неперевірені чутки.

Вся достовірна інформація про обставини справи буде публікуватися в мережі - від першої особи, тобто, від когось із пари.

Корольова і Тарзан пригрозили судом за історію з пограбуванням і ' коханками'

Нагадаємо, у Наташі Корольової і Тарзана шлюб вже 17 років. Вони постійно піддаються нападкам в мережі через різні чутки, але завжди все спростовують, демонструючи зразковість сім'ї.

З початку вересня в мережі з'явилися чутки про те, що житло Глушкова і Корольової пограбували знайомі чоловіка, поки співачка була у від'їзді.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти