Коханка-злодійка Тарзана вагітна від нього - ЗМІ

13 вересня 2020, 22:19
Дівчина стверджує, що співачка подала на неї заяву в поліцію через ревнощі.
Королева, Тарзан
Сергій "Тарзан" Глушко і Наташа Корольова / УНІАН

До Росії 23-річна Анастасія Ш., яку поп-співачка українського походження Наташа Корольова звинувачує в крадіжці її сімейних коштовностей і грошей, стверджує, що вагітна від чоловіка артистки ‒ культуриста і стриптизера Сергія "Тарзана" Глушко.

Про це в неділю, 13 вересня 2020 року, повідомляє Telegram-канал Mash.

Як повідомляють джерела, Анастасія Ш.не просто займалася сексом з Тарзаном, але і завагітніла від чоловіка Наташі Корольової.

відео дня

Дівчина-співачка подала на неї в поліцію заяву зі звинуваченням у крадіжці грошей і коштовностей "через ревнощі". Анастасія стверджує, що вже звернулася за допомогою до адвоката Вадима Ляліна.

Нагадаємо, раніше "Главред" повідомляв:

  • У мережі з'явилася інформація про те, що Сергій Глушко став жертвою квартирної крадіжки. Дві дівчини нібито винесли з його квартири ювелірні прикраси загальною вартістю в 5 млн рублів (близько 1,90 млн гривень) і 3 тисячі євро (близько 100 тисяч гривень).
  • Цінності нібито зникли після того, як дівчата займалися сексом з Глушко (його дружина Наташа Корольова в цей час була на відпочинку на півдні). Після того як співачка повернулася додому з відпочинку, вона разом зі своїм чоловіком написала заяву про крадіжку в поліцію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти