StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Король Чарльз III виставив королеву Каміллу перед підданими в незвичному світлі

3 квітня 2024, 21:02
Онкохворий монарх натякнув, що за ним спостерігає суворе керівництво.
король Чарльз III, королева Камілла
Король Чарльз III на великодній службі заговорив про королеву Каміллу / колаж: Главред, фото: instagram.com/theroyalfamily

31 березня, в день католицького Великодня, король Чарльз III здійснив перший публічний вихід з моменту розголосу його онкологічного діагнозу. Разом з іншими членами британської королівської сім'ї він відвідав святкову службу в каплиці святого Георга у Віндзорі.

Очевидці, яким вдалося поспілкуватися з монархом, зазначили, що той був бадьорий і веселий. Рак анітрохи не зіпсував почуття гумору Чарльза III - кілька його жартів процитували для Hello Magazine вірні британські подані.

Наприклад, один із шанувальників сказав королю: "З Великоднем, Ваша Величність. Ніколи не здавайтеся, продовжуйте наполегливо", на що отримав дотепну відповідь.

відео дня

Збентежений монарх озирнувся на свою дружину, королеву Каміллу, і вимовив: "Я просто виконую свої вказівки", натякаючи, що заслуга в його непоганому, всупереч онкології, самопочутті багато в чому належить саме їй та її суворому контролю за вінценосним чоловіком.

Хто такий король Чарльз ІІІ

Чарльз III - король Сполученого Королівства і ще 14 країн Співдружності націй. Прямий спадкоємець Єлизавети II був Герцогом Корнуольським і Герцогом Розесейським з 1952 року до свого сходження на престол у 2022 році. Як спадкоємець престолу, він очікував його найдовше в історії Великобританії: він був найдовшим принцом Уельським, маючи цей титул з липня 1958 року. Після смерті свого батька Філіпа 9 квітня 2021 року Чарльз також успадкував титул Герцога Единбурзького. Представник Віндзорської династії.

Король Чарльз - останні новини за темою:

Раніше стало відомо, що Букінгемський палац після новин про онкологію Чарльза III розпочав розробку плану на випадок раптової смерті монарха. Сценарій прощання отримав назву "Міст Менай".

Також з'явилися подробиці, що сказав Чарльз, на той момент - принц Уельський, своїй нареченій Діані Спенсер у ніч перед їхнім весіллям. Таємницю розкрила близька подруга леді Ді.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти