StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кондратюк розповів, чому вважав Марченко заручницею серійного вбивці

5 травня 2022, 19:07оновлено 5 травня 2022, 21:59
Ігор Кондратюк поділився деталями стосунків з Марченко.
Кондратюк
Кондратюк розповів про дружбу з Марченко / УНІАН

Відомий український продюсер і телеведучий Ігор Кондратюк пояснив, чому обіймався і дружив з телеведучою Оксаною Марченко на шоу "Х-фактор", незважаючи на ідейні розбіжності з приводу війни на Донбасі.

Як пише "Оглядач", за його словами, до березня 2014 року він вважав колегу заручницею "серійного вбивці" президента РФ Володимира Путіна.

читайте також"Вона широко розставила... вуха": Кондратюк пояснив "огиду" Канделакі до Джолі

відео дня

"Це шоу, безумовно... З Марченко ми посварилися і перестали пити чай перед зйомками, у нас була така традиція, я приходив до неї в гримерку перед ефіром і пив чай, але навесні 2014 року посварилися", – розповів Кондратюк.

Телеведучий згадав, що тоді написав на своїй сторінці в соціальній мережі повідомлення про Донбас, на що Марченко відреагувала негативно.

"Я запитав, як можна бути незгодним, коли мова йде про абсолютно неправильну позицію щодо України та українських громадян. Після цього все, що ми говорили з нею в ефірі, ви бачили. Моя слабкість полягала в тому, що я не пішов і не розірвав контракт з телеканалом СТБ і не пішов. Не святий я, але сказати, що це дружні стосунки – це неправда", – зазначив він.

Кондратюк переконаний, що Марченко та її чоловік, нардеп Віктор Медведчук, деградували ще в той момент, коли стали на бік агресора. Втім, до весни 2014 продюсеру здавалося, що телеведуча є заручницею обставин.

"У мене раніше була думка інша, чесно. Я думав, що вона була заручницею. Припустимо, у тебе є кум, а завтра він став серійним вбивцею, ти ж за це не відповідаєш. Але він тобі зателефонує і скаже:"якщо ти щось скажеш в поліцію, я вб'ю твою сім'ю". Я вважав, що вони заручники, вона так точно", – додав він.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти