StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Комік Слєпаков у пісні жорстко висміяв Росію і ядерні погрози Путіна

4 жовтня 2022, 20:56оновлено 9 жовтня 2022, 18:48
Російський гуморист Семен Слєпаков жорстко потролив у своїй новій пісні президента РФ Володимира Путіна - за його готовність до ядерної війни.
Слєпаков, Путін
Комік Слєпаков у пісні жорстко висміяв Росію і Путіна / https://ua.depositphotos.com/ і УНІАН

Популярний російський гуморист, актор, сценарист, продюсер і бард Семен Слєпаков, який ще 1 березня закликав припинити війну в Україні, жорстко потролив у своїй новій пісні диктатора Володимира Путіна ‒ за його готовність застосувати ядерну зброю. Відео з виконанням пісні він розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Свою жартівливу композицію на серйозну тему Слєпаков іронічно назвав "піснею патріота".

Акомпануючи собі на акустичній гітарі, комік заспівав про те, що "патріотам" Росії набридло жити в "прогнилому" сучасному світі – "у ньому більше немає місця для нашої великої країни!".

відео дня

Однак серед росіян ,за версією Слєпакова, "Знайшовся один, який сказав: Ми більше так не хочемо! Ми всіх переможемо!". І хоча комік не назвав у пісні ім'я та прізвище кремлівського вождя. Але за змістом тексту було абсолютно зрозуміло, що мова йде саме про Путіна.

"Нас колою труїли , в нас пхали фастфуд / на реп підсадили, вселяли, що Бетмен крутий / Сподвигали на блуд! / Але все це в минулому, їх план не пройде!", ‒ заспівав Слепаков.

Нагадаємо, раніше Слєпаков відповів у своїй звичній віршованій манері хейтерам через звинувачення у підтримці російського президента Володимира Путіна. Вірш на цю тему він опублікував у своєму Instagram.

Вірш він підписав "доброзичливцям".

"Привіт, я вирішив написати відповідь, всім, хто три місяці випорожнюється мені в дірект, всім, хто вважає, що я – клеврет Путіна і Кремля", - писав Слєпаков.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти