StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Коляденко проти Дікусара: Ірина Білик зізналася, з ким у неї був кращий інтим

11 грудня 2023, 19:29
Хоч Білик і стверджує, що "Кохання - отрута", про колишніх обранців вона відгукується з великою повагою.
Дмитро Дікусар, Ірина Білик, Дмитро Коляденко
Ірина Білик відповіла, хто в ліжку краще - Дмитро Дікусар чи Дмитро Коляденко / колаж: Главред, фото: instagram.com/dikusar_dmitriy, instagram.com/bilyk_iryna, instagram.com/kolyadenkodima_official

Українська співачка Ірина Білик була заміжня 5 разів і вірить, що одного разу на шляху їй зустрінеться справжнє кохання. Більш того, нещодавно їй зробив пропозицію руки і серця незнайомець, і артистка вирішила не ставити хрест на цих відносинах.

Так чи інакше, багатьом цікаві подробиці шлюбів Білик, адже чоловіки у неї були хоч і творчі, але всі абсолютно різні. Під час недавнього інтерв'ю співачки для "Нашого радіо", у неї запитали, з ким інтимне життя у неї було краще - з Дмитром Коляденком або з Дмитром Дікусаром.

Ірина не стала кокетувати і відповіла абсолютно відверто - обидва чоловіки в ліжку були для неї вище всяких похвал і близькість з ними навіває на неї приємні спогади.

відео дня

"О! Вони офігенні обоє. Дівчата, скажу відверто – такі обидва розпусники. Прекрасні спогади", - без вагання заявила Ірина Білик.

Нагадаємо, хореограф і співак Дмитро Коляденко був третім фактичним чоловіком співачки. З ним вона була з 2003 по 2006 рік. Їхні стосунки постійно потрапляли на перші сторінки таблоїдів, так як пара любила голосно скандалити і миритися. Коляденко кілька разів кликав Ірину заміж, але зараз вони просто колеги і дуже близькі друзі.

У 2007 році на проєкті "Танці з зірками" Білик познайомилася з четвертим чоловіком - танцюристом і хореографом, а нині - воїном ЗСУ, Дмитром Дікусаром. Пара одружилася в Ріо-де-Жанейро, і розпалася в 2010 році.

Коляденко проти Дікусара: Ірина Білик зізналася, з ким у неї був кращий інтим
Ірина Білик відповіла, хто в ліжку краще - Дмитро Дікусар чи Дмитро Коляденко / instagram.com/bilyk_iryna

Раніше стало відомо, що чоловік онкохворої Шеннен Доерті зраджував їй протягом двох років. Про це сама акторка дізналася перед операцією з видалення пухлини з мозку.

Також українську співачку і музичного продюсера Наталю Могилевську застукали з дитиною, яка називала її мамою. 48-річна артистка своїх дітей не має, хоч і не один раз заявляла, що готова до материнства.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти