StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Звірине бендерівське ставлення в улюбленій Україні": Міхалков остаточно "злетів" з котушок, говорячи про санкції ЄС

19 грудня 2022, 10:35
Режисер своїм ротом сміє вимовляти слова" улюблена Україна", насолоджуючись при цьому обстрілами.
Микита Михалков
Микита Міхалков / Instagram

Російський режисер і ненависник України, прихильник вбивств мирного населення Микита Михалков висловився про свою збочену любов до України.

Зокрема, режисер, який потрапив під санкції ЄС і більше не зможе відвідувати свою розкішну віллу в Італії, пояснив агентству ТАСС, чому на його думку, його намагаються ізолювати від нормального життя і адекватного світу. На думку Михалкова, він підпав під санкції Європейського Союзу через свої висловлювання про "нацизм в Україні".

"За що я потрапив під санкції? Я - російський художник, режисер, актор, сценарист, драматург і продюсер. Я потрапив під санкції за те, що я у себе на батьківщині, у себе вдома, 10 років послідовно говорив про відродження страшного нацизму в дуже улюбленій мною країні Україні, про звірине бандерівське ставлення до людей. Про це я говорив", - сказав божевільний режисер.

відео дня

Міхалков також вважає, що санкції підтверджують його слова. "За те, що я попереджав, говорив і говорю про те, що в Україні відродився нацизм, фашизм, мене піддають санкціям. Хто може за це піддати санкціям? Той, хто підтримує нацизм і фашизм. Коли тебе за це піддають санкціям, значить, ти все робиш правильно", - сказав він.

Нагадаємо, раніше набув чинності дев'ятий пакет санкцій проти Росії, яка веде жорстоку війну проти України, в який потрапили 150 фізичних і юридичних осіб.

Нарешті, серед них виявився російський режисер-путініст Микита Міхалков, співак Григорій Лепс, телеведучі Борис Корчевников і Марина Кім та інші.

Тепер Микита Міхалков не побачить свою віллу в Тоскані. Маєток режисера поблизу містечка Татті в провінції Гроссето разом з виноградниками займає площу кілька десятків гектарів.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти