StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Кіркоров викинув свою наречену з машини посеред дороги

20 квітня 2024, 20:51
44427
Путініст Кіркоров викинув посеред дороги свою подругу.
Нестриманість Кіркорова вражає вже не вперше
Нестриманість Кіркорова вражає вже не вперше / Колаж Главред, фото старить

Російська діджей Катя Гусєва, яку тривалий час вважали тією самою коханою путініста-співака Філіпа Кіркорова, для якої він пришив собі нові частини тіла, розповіла неприємну історію про співака.

За інформацією пропагандистських ЗМІ, Гусєва згадала, як Кіркоров викинув її посеред дороги з машини в США. За словами діджейки Гусєвої, кілька років тому вона разом із Кіркоровим їздила в Маямі. Там вони посварилися вщент.

За її словами, нестриманому Кіркорову хтось подзвонив, і розмова була явно не з приємних, тому він, щоб скинути пару, сів за кермо свого спортивного авто і втопив педаль швидкості.

відео дня

Хто такий Філіп Кіркоров?

Філіп Кіркоров - радянський і російський естрадний співак, Народний артист РФ (2008). У 2008 році також отримав звання Народного артиста в Україні, але у 2023 формально був його позбавлений через підтримку російської агресії. Учасник безлічі скандалів, зокрема й "голої" вечірки Анастасії Івлєєвої в грудні 2023 року, яка спричинила хвилю "скасування" популярних артистів у країні-окупанті.

"Він сідає в машину і каже: "Не переживай, Гусєва, все буде нормально", - і тисне на газ. Загалом, їде шалено. Причому ще виїжджає на зустрічну смугу, спеціально показуючи, що робить якісь неправильні маневри. В один момент я не витримую і просто кричу матом: "Зупини машину! Я більше не можу!" І він реально зупинився... посеред траси. Каже, йди, куди хочеш", - згадала Гусєва.

Новини шоу-бізнесу - в Україні та світі

Нагадаємо, раніше Філіп Кіркоров, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну і всіляко намагається вислужитися перед диктатором Путіним, вирішив висловитися про Аллу Пугачову.

Зазначимо, Філіп Кіркоров зробив нову заяву з приводу відходу зі сцени його колеги Валерія Леонтьєва. Путініст заявив, що Леонтьєв повернеться на сцену і просто взяв собі відпустку.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти