StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Їй сподобалося: Кіркоров облапав фанатку під час концерту

3 квітня 2023, 13:57
6063
Одіозний співак Кіркоров вважає, що йому дозволено абсолютно все. Навіть чіпати чужих жінок за груди.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров / скріншот YouTube

Російський скандальний співак, головний павич російської естради, що підтримує війну Росії проти України Філіп Кіркоров, не може прожити без скандалу довше одного тижня.

Новим доказом "кіркоровського лайфстайлу" став концерт в Красноярську. Так, під час квіткових підношень, Кіркоров, що вийшов в зал, спочатку дав себе поцілувати фанатці, а потім і зовсім став м'яти її, а в кінцевому підсумку помацав її за груди.

Чи варто говорити, що фанатка очманіла від радості і напевно тепер буде кілька місяців хвалитися сексуальними домаганнями з боку артиста, які також потрапили на відео.

Нагадаємо, раніше співак Філіп Кіркоров вирішив кардинально змінити свою зовнішність. Артист, який підтримав війну в Україні, повністю переробив свій торс. Перше фото Філіпа Кіркорова після фінального перетворення з'явилося в мережі. За словами хірурга, команді вдалося досягти ідеального торсу.

Крім того, раніше колишня кохана одіозного співака, павича російської естради Філіпа Кіркорова Анастасія Стоцька розлучилася зі своїм офіційним чоловіком.

Ще два роки тому співачка привселюдно повідомила про те, що її другий шлюб з ресторатором Сергієм Абгаряном, підійшов до кінця. Стоцька додала, що розставання після 10 років стосунків далося пане не просто.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти