StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Кім Кардаш'ян показала понівечені хворобою ноги без фотошопу

1 лютого 2024, 02:05
Найпопулярніша з клану Кардаш'ян-Дженнер іноді все ж таки ділиться своїми "земними" проблемами.
Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян показала ноги з псоріазом / колаж: Главред, фото: instagram.com/kimkardashian

Уже майже 20 років світська левиця і бізнесвумен Кім Кардаш'ян страждає на невиліковне аутоімунне захворювання - псоріаз. Над кланом знаменитостей часто жартують через любов до фотошопу, але свою хворобу Кім показує без прикрас.

У моменти загострення її обличчя і тіло вкривається яскраво-червоними болючими плямами, які до всього ще й лущаться. Народні засоби і патентовані ліки погано допомагають Кардаш'ян. Її єдиний порятунок - збалансована дієта. На жаль, і вона часом дає осічку.

Так нещодавно у своєму блозі в Instagram світська левиця повідомила, що переживає чергове загострення хвороби, і показала понівечену ногу. Кім зізналася, що не може навіть уявити, що послужило тригером цього разу.

відео дня

"Не буду брехати, це боляче. Не впевнена, що стало тригером для цього. Я не змінювала харчування. Перепробувала в боротьбі з хворобою все. Псоріаз - відстій... Просто хотіла поділитися з вами своєю історією", - пише вона.

Кім Кардаш'ян
Кім Кардаш'ян показала ноги з псоріазом / колаж: Главред, фото: instagram.com/kimkardashian

Раніше зірка фільмів "Сам удома", актор Девін Ретрей, був госпіталізований у критичному стані. Він мав постати перед судом за напад на подругу, проте слухання скасували.

Також стало відомо, що на Мадонну фанати подали до суду за недбалість і "неправдиву рекламу". Вони вимагають матеріальної компенсації, оскільки вважають себе введеними в оману.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти