StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Киянин-колишній ведучий "Ревізора" під час війни розважає росіян на росТБ

13 вересня 2022, 10:17оновлено 13 вересня 2022, 12:14
Український шоумен Вадим Абрамов, якого глядачі знають насамперед як ведучого "Ревізора" на нашому ТБ, засвітився в якості ведучого на російському телебаченні.
Влад Абрамов
Влад Абрамов / "Новий канал", скріншот з відео

Український шоумен і уродженець Києва Вадим Абрамов, який українцям відомий насамперед як ведучий передачі" Ревізор " на Новому каналі, став ведучий нового розважального проекту на ТБ країни-агресора - "Чотири дачі". На це звернули увагу українські користувачі сервісу TikTok.

Тепер Абрамов їздить по різних регіонах країни-агресора і разом з учасниками шоу інспектує їх дачі.

Абрамов допомагає росіянам перевіряти дачі один одного і ставити об'єктивні бали. Разом з дачниками він пробує їх консервацію, настоянки, мед та інше.

Абрамов

Нагадаємо, раніше колишні російські гравці в КВН і актори українського "Дизель Шоу" Сергій Писаренко та Євген Нікішин, які після початку військової російської агресії виїхали з України, тепер розважають росіян.

Вони працюють на круїзному лайнері Astoria Grande. Корабель йде з російського міста Сочі, відвідує кілька портових міст Туреччини і повертається в Сочі.

Наприкінці вересня вони вдруге вирушать розважати пасажирів круїзу. А в жовтні гратимуть у виставі для них разом зі скандально відомою зіркою реаліті-шоу і "співачкою" Ольгою Бузовою.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти