StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Гвінет дозволила: падчерка Бандераса заручилася з колишнім чоловіком Пелтроу

7 березня 2024, 15:15оновлено 7 березня, 16:24
Дакота Джонсон і Кріс Мартін із нетерпінням чекають, коли зможуть назвати одне одного законними чоловіком та дружиною.
Дакота Джонсон, Кріс Мартін
Дакота Джонсон і Кріс Мартін заручилися / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

Акторка Дакота Джонсон і фронтмен гурту Coldplay Кріс Мартін нарешті вирішили зав'язати вузлик. Про це повідомляє видання Page Six з посиланням на джерело з оточення пари.

Джонсон і Мартін разом із 2017 року, і, за чутками, цей союз давно вже "благословила" акторка Гвінет Пелтроу - колишня і єдина (наразі) дружина музиканта. Їхній шлюб тривав з 2003 по 2014 рік, від цього союзу у них двоє дітей - дочка Еппл Блайз Елісон (2004) і син Мозес Брюс Ентоні (2006). Пелтроу і Мартін розлучилися мирно, і беруть активну участь у житті одне одного і спільних дітей. Гвінет прийняла Дакоту в сім'ю без питань, і жінкам, схоже, навіть вдалося подружитися.

Що ж стосується заручин Джонсон і Мартіна, то інсайдер стверджує, що закохані абсолютно не поспішають із весіллям. З іншого боку, ні в кого не викликає сумніву, що акторка і музикант зв'яжуть себе узами шлюбу.

відео дня

"Вони шалено закохані одне в одного з самого першого дня. Тому такий крок (заручини - прим. редактора) був неминучим. Вони не поспішають із плануванням весілля, але по-справжньому насолоджуються тим, що скоро виголосять свої клятви офіційно", - повідомляє інформатор.

Хто така Дакота Джонсон?

Дакота Джонсон - американська акторка і модель, спадкоємиця акторської династії. Народилася в сім'ї акторів Мелані Гріффіт (дочка зірки Голлівуду Тіппі Хедрен) і Дона Джонсона. Падчерка актора і музиканта Антоніо Бандераса. Успіх і популярність Дакоті Джонсон принесла роль Анастейші "Ани" Стіл у романтичній драмі "П'ятдесят відтінків сірого".

Раніше 22-річна голландська модель і зірка Playboy Хіке Конінгс розкрила незвичайні схильності 49-річного ловеласа Леонардо Ді Капріо в інтимному житті.

Також ексчоловік Брітні Спірс Сем Асгарі відреагував на її конфлікт із Джастіном Тімберлейком, якого співачка звинуватила у своїх мемуарах у примусі до аборту, коли вони зустрічалися на початку двохтисячних.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти