StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Каменських і Потап пристрасно зізналися один одному в любові

4 травня 2023, 14:50оновлено 4 травня 2023, 15:30
Продюсер Потап і Настя Каменських ніжно звернулися один до одного.
Каменських, Потап
Каменських і Потап / Колаж фото УНІАН

Головна романтична пара українського шоу бізнесу - Потап і Настя Каменських, схоже, помирилися. Принаймні, такий висновок можна зробити за їхніми зізнаннями один одному в соціальній мережі Instagram.

Так, на своїй сторінці в Instagram, Потап вирішив привітати Настю з її днем народження.

"Найкраща дружина, найкраща дівчина, найкраща співачка, найкраща господиня, найвишуканіша дама, найбільш добре серце, найкрасивіша душа - це все ти, моє жабеня. Я закоханий в тебе шалено і неймовірно, заради тебе хочеться жити, мріяти, досягати і перемагати! Люблю тебе, як сонце любить ранок, як соловей світанок. З днем народження найкрасивіша жінка у всесвіті. Я люблю тебе", - написав купу ніжностей Потап.

відео дня

Потап і Настя зізналися в коханні
Потап і Настя зізналися в коханні / Instagram

До речі сама іменинниця не проігнорувала пристрасний пост свого чоловіка і дуже ніжно відповіла йому: "Спасибі коханий. Спасибі моє сонечко. Я тебе дуже люблю", - ніжно написала Каменських.

Що ж, судячи з усього, пара прийшла до якогось компромісу. Раніше Каменських досить холодно відповідала Потапу, а то і зовсім не реагувала його зізнання.

Нагадаємо, раніше Настя Каменських прокоментувала чутки про те, що вона нібито розлучається зі своїм чоловіком, репером і продюсером Потапом через його невірність.

Також Главред повідомляв, що раніше український блогер Богдан Беспалов стверджував, що Настя Каменських і Потап розлучаються - нібито через невірність чоловіка. "Зливаємо ексклюзив, якого ніде немає. Ми перші. Потап і Настя почали процес розлучення, але поки це приховують", – повідомив Беспалов.

Каменських на тлі скандалу заявила, що втратила голос і проходить лікування.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти