StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Який вигляд має онука "мами Сердючки" - донька зірки показала обличчя малятка

15 вересня 2024, 22:59
269
Чарівна Вероніка постала перед шанувальниками у всій своїй красі.
Інна Білоконь, Андрій Данилко, Яна Макогон із донькою
Інна Білоконь новини - донька Інни Білоконь показала онуку артистки / колаж: Главред, фото: instagram.com/belokoninnaviktorovna, instagram.com/makohonyana_

У квітні 2024 року українська акторка і комік Інна Білоконь, яка грає роль Інни Адольфівни - мами Вєрки Сердючки, вперше стала бабусею. Її єдина донька Яна народила дівчинку, яку назвали Веронікою.

На початку вересня в житті малятка відбулася перша важлива подія - вона пройшла обряд хрещення. Знімки з хрестин доньки Яна показала у своєму блозі в Instagram.

На фото вперше з'явилася можливість роздивитися обличчя п'ятимісячної онуки Білоконь. Дівчинка та її мама мали чарівний вигляд у святковому вбранні.

відео дня

Пізніше Яна також показала обличчя чоловіка - раніше зять Інни Білоконь з'являвся на знімках у таких ракурсах, з яких було складно розібрати риси його обличчя.

Яна Макогон із донькою та чоловіком
Інна Білоконь новини - донька Інни Білоконь показала онуку артистки / колаж: Главред, фото: instagram.com/makohonyana_

Хто така Інна Білоконь?

Інна Білоконь - українська акторка, комедіантка. Найбільш відома виступами у творчому амплуа мами Вєрки Сердючки Інни Адольфівни, яка всюди супроводжує співачку з 2004 року. Близька подруга шоумена Андрія Данилка.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше відомий україно-венесуельський хореограф і співак Амадор Лопес зізнався в багатомільйонних боргах. Крім того, він розповів, яким чином їх позбувається та на яку суму живе.

Також акторка і Народна артистка України Ольга Сумська розповіла про розлучення з чоловіком, шлюб з яким більше не могла і не хотіла терпіти. Вона розкрила подробиці своїх рішучих дій.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти