StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Молода дружина міністра оборони Резнікова прокоментувала чутки про їхній шлюб

22 серпня 2023, 15:06
Юлія Зорій стала ласою здобиччю для хейтерів після того, як стала дружиною політика.
Юлія Зорій та Олексій Резніков
Юлія Зорій розповіла про хейт після весілля з Олексієм Резніковим / колаж: Главред, фото: instagram.com/yulia_zoriy

Українська телеведуча і психолог Юлія Зорій зіткнулася з хейтом в мережі через весілля з державним діячем і міністром оборони України Олексієм Резніковим. У липні подружжя відзначило третю річницю, але, за зізнаннями Зорій, її все ще "клюють".

В інтерв'ю для Womo жінка зізналася, що основна причина критики - різниця у віці: 57-річний Резніков старший за дружину на 20 років. Багато хто не вірить, що в парі панує любов, а не розрахунок.

"Коли я одружувалася, вони розповідали про те, що я одружуюся з пенсіонером через гроші. Мій колега Павло Казарін жартував: "Боже, Зорій, якби люди знали, як ти погано рахуєш, вони б у житті не подумали, що ти вийшла заміж із розрахунку". Потім аналізували мої ефіри, критикували одяг на світлинах із фотосесій, заходів та на відпочинку. На початку війни хейту стало менше, бо ми стали максимально співчутливими й турботливими. Тоді я читала коментарі зі словами вдячності за роботу мого чоловіка, бажанням допомогти ЗСУ, слова підтримки. Але за пів року все повернулося. І негативні коментарі на моїх сторінках стосувалися більше роботи чоловіка, тобто мені за нього прилітало", - зазначає ведуча.

відео дня

Втім, до негативу на свою адресу вона ставиться філософськи, називає його платою за публічність. На тих, хто завалює її різкими, образливими коментарями, дружина міністра не ображається. Професійні навички психолога дозволяють їй зрозуміти, звідки береться цей хейт.

"В мене є багато варіантів дій: я можу не читати коментарів, можу скоротити коло фоловерів, можу невідомих людей одразу видаляти, тобто я завжди вибираю сама те, що мені робити. І я розумію, що хейтерські дописи – це не про мене чи мого чоловіка. Насправді це історія про людину, яка їх пише", - впевнена Юлія.

Раніше стало відомо, що переможець Євробачення-2019, нідерландський співак Дункан Лоуренс, одружився зі своїм бойфрендом, американським автором пісень Джорданом Гарфілдом.

Також Дженніфер Лопес опублікувала раніше невидані фото з весілля з Беном Аффлеком у день їх першої річниці. Актор все-таки вміє посміхатися всупереч жартам папараці про його постійно похмурий вигляд.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти