StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як молодята: Бекхеми повторили весільну фотосесію на 25-річчя шлюбу

4 липня 2024, 13:59
456
Культові фіолетові костюми, від яких непритомніли всі модні журнали, знову при ділі.
Вікторія Бекхем, Девід Бекхем
Вікторія і Девід Бекхем весілля - Бекхеми відзначають 25 років разом / колаж: Главред, фото: ua.depositphotos.com

4 липня Вікторія і Девід Бекхеми святкують срібне весілля - 25 років разом. Багато хто скептично ставився до цього союзу, і не вірив, що він довго протягне. Проте, чверть століття потому, Вікторія і Девід, схоже, все ще щасливі бути разом.

В особливий для їхньої сім'ї день подружжя приготувало для шанувальників незвичайний сюрприз. Вони зберегли свої фіолетові весільні вбрання, які й сьогодні обговорюють у модних журналах, і влаштували в них фотосесію. Знімки з'явилися в їхніх блогах в Instagram.

Вікторія в день свого одруження одягла сукню з відкритими плечима і високим розрізом від стегна від Antonio Berardi соковитого фіолетового відтінку. Монохромний лук до пари нареченій одягнув і Девід.

відео дня

І ось, 25 років потому, весільні вбрання, як і раніше, ідеально сидять на подружжі. У них вони зробили святкову фотосесію, і привітали таким чином свою сім'ю з великою датою.

"Так, ми все ще гарні! Не можу повірити, що минуло вже 25 років, а вони все ще пасують! Ми вас дуже любимо", - написали щасливі Бекхеми.

Вікторія Бекхем, Девід Бекхем
Вікторія і Девід Бекхем весілля - Бекхеми відзначають 25 років разом / колаж: Главред, фото: instagram.com/victoriabeckham

Хто така Вікторія Бекхем?

Вікторія Керолайн Бекхем - британська співачка, авторка пісень, танцівниця, модель, акторка, модна дизайнерка і підприємниця. Дружина легендарного футболіста і комерсанта Девіда Бекхема, повідомляє "Вікіпедія".

Хто такий Девід Бекхем

Девід Бекхем - англійський футболіст, півзахисник. За даними Вікіпедії, упродовж кар'єри виступав за клуби "Манчестер Юнайтед", "Престон Норт Енд", "Реал Мадрид", "Мілан", "Лос-Анджелес Гелаксі" і "Парі Сен-Жермен", а також захищав кольори збірної Англії.

Голлівуд - останні новини:

Раніше стало відомо, що у зірки "Гаррі Поттера" Емми Вотсон новий роман. 34-річну акторку папараці зняли під час ніжних поцілунків із загадковим брюнетом в Оксфорді.

Також у ЗМІ з'явилися чутки про те, що "Зоряний Лорд" Кріс Пратт і старша донька Арнольда Шварценеггера стануть батьками. Для Кріса і Кетрін це буде третя спільна дитина.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти