StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Як змінювалася Ліза Ющенко: фото до "тюнінгу"

15 вересня 2023, 19:21
3520
Ліза Ющенко вважає, що потрібно посміхатися, адже це всіх дратує.
Ліза Ющенко, Маша Єфросиніна
Ліза Ющенко, Маша Єфросиніна / колаж: Главред, фото: instagram.com/mashaefrosinina, instagram.com/liza_u

Ім'я молодшої сестри Маші Єфросиніної Лізи з'явилося в ЗМІ після головного досягнення в житті жінки. Ліза вийшла заміж за сина тодішнього президента України Віктора Ющенка - Андрія і народила йому дочку Варвару. З тих пір про Лізу Ющенко дізналися всі і вона, так би мовити, вийшла з тіні своєї старшої сестри і навіть стала медійною.

З тих пір, Ліза Ющенко радісно підхопила селебріті-естафету і все частіше стала з'являтися на світських заходах. У ЗМІ її статус позначався коротким: "невістка президента", "дружина сина Ющенка", "тусовщиця", "світська дама". Ющенко з'являлася в нових образах, які змінювали один одного, подорожувала, іноді виходила у світ разом з чоловіком, з яким узаконила стосунки в 2009 році.

1694795461-3957.jpg
Ліза Ющенко"до". Фото LB

Через кілька років пара розлучилася, а ще через нетривалий час Ліза Ющенко вийшла заміж за бізнесмена Сергія, який жив в Майамі, Монако, а потім влаштувався в терористичній Росії, у себе на батьківщині.

відео дня

По тому, як змінювався добробут Ющенко, змінювалося і її обличчя. Якщо зіставити фото Лізи до нового чоловіка і після, то можна подумати, що це дві різні людини.

Ющенко тепер носить білосніжні вініри, змінила форму брів, а також збільшила губи і обзавелася "кутами Джолі" на обличчі, прибравши природну круглолицість.

1694794553-9428.jpg
Ліза Ющенко"до". Фото Детектор медіа

Більш того, селебріті, яка, до речі, ніяк не відреагувала на жорстокий і кровопролитний напад Росії на Україну, продовжує вдосконалювати себе в кращих салонах краси в столиці держави-агресора Москві. Якщо регулярно стежити за сторіз Лізи Ющенко, то найчастіше там можна побачити меми про гроші, посиденьки в кращих ресторанах, курорти, а також селфі, щоб було видно значок її авто.

Ліза Ющенко"після"

Як змінювалася Ліза Ющенко: фото до 'тюнінгу'
"Посміхайся, це всіх дратує", - каже Ющенко / скріншот Instagram / liza_u

Більш того, до такого способу життя вона активно привчає і свою дочку Варвару. Дівчинку часто можна побачити у мами в сторіз за столом з її подругами, під час чергових посиденьок.

Нагадаємо, раніше в мережі з'явився знімок однієї з 5 онуків колишнього президента України - 13-річної Варвари. Ющенко показала дочку-підлітка, і зазначила, що дівчинка дуже сумує за нею. На фото Варвари, яка стає все більше схожа на Лізу, підписники помітили одну цікаву деталь.

Раніше також Ющенко заговорила про війну. Але знову абстрактно. Так, на своїй сторінці в Instagram, де вона показує своє лакшері-життя в терористичній Росії, разом зі своїм російським чоловіком, вона привітала себе кохану з днем народження і "загадала бажання".

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти