StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Як виглядатиме перша темношкіра Русалочка: Disney показав тизер

10 вересня 2022, 12:52оновлено 10 вересня 2022, 15:25
Автори сюжету вирішили переосмислити стару історію. Це буде мюзикл.
Як виглядатиме перша темношкіра Русалочка: Disney показав тизер
Нова Русалочка / Скріншот

Американська кіностудія Disney представила перший тизер ремейка" Русалонька " з темношкірою співачкою Холлі Бейлі в головній ролі.

У майбутньому фільмі повторюється оригінальний сюжет, за яким русалка Аріель закохується в принца, а потім погоджується на пропозицію лиходійки Урсули.

У ролі режисера виступив Роб Маршалл. У головних ролях знялися Хав'єр Бардем, Джона Хауер-Кінг, Мелісса Маккарті та інші. Прем'єра фільму відбудеться в травні 2023 року.

Режисер Роб Маршалл відзначив той факт, що це буде мюзикл з живими виступами. Говорячи про оскароносний фільм з минулого, він сказав: "Коли ми починали цю" подорож", було дуже важливо вшанувати оригінал", але також переосмислити і" привнести деяку глибину " в новий фільм.

Що стосується нової русалочки, Бейлі "прийшла і взяла на себе роль", — сказав Маршалл. Незабаром після вступу Маршалл представив перший в історії кадр з" Русалоньки", на якому Бейлі співає культову пісню"частина твого світу".

Що стосується відмінностей між анімаційним фільмом та живим актом, то плавці Бейлі здаються трохи довшими, ніж у мультиплікаційній версії, а також вона відмовилася від конічного бюстгальтера під водою, шукаючи щось більш складне.

Нагадаємо, раніше Легендарний голлівудський актор Кіану Рівз раптово порадував своїх шанувальників, несподівано з'явившись на їх весілля. Про це повідомляє Західне видання Newsweek.

57-річний актор зупинився в готелі в графстві Нортгемптоншир. Там же місцева пара святкувала своє весілля. Наречений-Джеймс Роаднайт зустрів знаменитість в барі готелю і запросив Кіану на торжество.

Наречена Ніккі зазначила, що актор був дуже люб'язний і сказав, що обов'язково прийде на весілля (але трохи пізніше).

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти