StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відома співачка розповіла про близький зв'язок із Даніелем Салемом

30 травня 2024, 22:36
746
Півроку тому Lida Lee вже приписували роман із шоуменом-воїном.
Lida Lee, Даніель Салем
Lida Lee новини - Ліда Лі висловилася про стосунки з Даніелем Салемом / колаж: Главред, фото: instagram.com/lidalee_official, instagram.com/daniel_jihad_salem

Українська співачка Lida Lee (Лідія Скорубська) пережила важкий період - лікування в реабілітаційному центрі від алкогольної залежності, зраду друзів і болісний пошук себе. Зараз у її житті розпочався новий етап.

Відзначити його артистка вирішила виходом нового треку "Сама" і новою зачіскою - Ліда Лі позбулася звичного усім каре, яке було невід'ємною частиною її сценічного образу. Крім того вона розповіла, хто був її підтримкою і натхненням у цей непростий час.

У своєму блозі в Instagram вона подякувала українському шоумену і військовому Даніелю Салему. "У кожного в житті має бути людина, яка тебе підтримає... Вчасно. Щоб була та перша людина, яка скаже: "Ти зможеш!" Даніель став тим, хто підтримав одним із перших", - написала Скорубська.

відео дня

Варто зазначити, що це спровокувало нову хвилю чуток про те, що між Салемом і Лідою Лі не просто дружба. Восени минулого року їм приписували роман, але співачка, яка на той момент лише нещодавно розійшлася з бойфрендом, відкидала всі припущення, що в неї були стосунки з холостим шоуменом.

Lida Lee про Даніеля Салема
Lida Lee новини - Ліда Лі висловилась про стосунки з Даніелем Салемом / instagram.com/lidalee_official

Хто така Lida Lee?

Lida Lee (справжнє ім'я - Лідія Скорубська) - українська співачка. Колишня учасниця гурту Chica-Band і бек-вокалістка Monatik. Двічі брала участь у проєкті Голос країни (4 сезон - наставник Сергій Лазарєв; 10 сезон - наставник Monatik). Також брала участь у шоу "Танці з зірками-8" та "Х-фактор". Дмитро Монатік був її продюсером з 2020 по 2021 рік.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше Катерина Репяхова, дружина і концертний директор Віктора Павліка, влаштувала співакові шок після операції - від надлишку почуттів він розплакався і схопився за серце.

Також українська співачка Злата Огнєвіч натякнула, що виходить заміж. Артистка поділилася загадковим знімком з каблучкою на безіменному пальці та романтичним написом.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти