StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Відомий співак уперше прокоментував чутки про роман із Тонею Матвієнко

9 вересня 2024, 19:27
116124
Роман Скорпіон категорично відповів, чи перетворилося кохання на сцені на реальні почуття.
Тоня Матвієнко, Роман Скорпіон
Роман Скорпіон висловився про чутки про роман з Тонею Матвієнко / колаж: Главред, фото: instagram.com/roman.skorpion_official

Українські співаки Тоня Матвієнко і Роман Скорпіон нерідко виступають дуетом. У них є кілька пісень на романтичні теми, у зв'язку з чим артистам приписують роман.

Творчі стосунки між Матвієнко та Скорпіоном дедалі щільніше обростають чутками, проте донедавна зірки не коментували ці плітки. Утім, нещодавно Роман усе ж порушив мовчання.

У різкій формі співак закликав перестати спекулювати на їхній з Тонею творчості та забезпечити їм трохи приватності. Слова Скорпіона наводить ТСН.

відео дня

"У соціальних мережах зараз активно обговорюють наше із Тонею Матвієнко. Особливо пабліки, які розповсюджують інформацію, ніби то ексклюзив і деталі, про які ми самі навіть не знаємо. Ви знаєте, ми з Тонею дорослі люди і розберемось зі своїм життям без ваших коментарів. Вам рекомендую зайнятися особистим життям", - твердо заявив артист.

Хто така Тоня Матвієнко?

Тоня Матвієнко (Антоніна Петрівна Гончар) - українська співачка, Заслужена артистка України (2021). Молодша донька співачки Ніни Матвієнко. Посіла друге місце в першому сезоні проєкту "Голос країни". Відома своїм оригінальним тембром голосу.

Українські зірки шоу-бізнесу - останні новини:

Раніше українська прима-балерина Катерина Кухар натякнула на новий роман і засвітила ймовірного коханого. При цьому танцівниця продовжує мовчати про те, як йдуть справи в її шлюбі з Олександром Стояновим.

Також українська ведуча Леся Нікітюк показала відразу двох бойфрендів на особистих фото. Свого часу у неї була слабкість до артистичних, музичних чоловіків.

Читайте також:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти