StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зрадника і екса Шакіри освистали в клубі і змусили слухати пісні колишньої

1 серпня 2023, 00:42
Жерару Піке доводиться розсьорбувати наслідки своєї інтрижки.
Шакіра, Жерар Піке
Шакіра і Жерар Піке пробули в шлюбі не довго / instagram.com/shakira, instagram.com/3gerardpique

Колишній чоловік колумбійської співачки Шакіри, футболіст Жерар Піке, популярності якому додала інтрижка з юною дівою, яка розкрилася завдяки любові останньої до варення, пережив кілька неприємних моментів.

Пі інформації Таблоїд, Піке з'явився в одному з мадридських нічних клубів, де відбулася вечірка, присвячена "Королівській лізі". Тим часом, сталося те, чого селебріті явно не очікував.

Публіка стала свистіти і викрикувати ім'я співачки Шакіри. Ображений Піке, як міг, намагався врегулювати ситуацію і постарався задавити аудиторію своїм авторитетом. Він навіть нагадав, що, як мінімум, він чемпіон світу.

Підлив масла у вогонь і колега Піке - Ікер Касільяс. Він поставив відому пісню Шакіри "Waka waka", щоб всі, якомога виразніше, згадали Мундіаль, на якому і відбулося доленосне знайомство футболіста Піке зі співачкою Шакірою.

На відео - Піке і скромне нагадування про колишню дружину Шакіру:

Нагадаємо, раніше зірка футболу знову потрапив в заголовки ЗМІ після того, як стало відомо про інтрижку його коханки Клари Чіа та іспанського футбольного тренера Пепа Гвардіоли.

Раніше зрадник Піке вперше прокоментував публічні напади Шакіри. Спершу від коментарів він відмовився, проте пізніше, трохи поміркувавши, заявив, що найбільше його цікавить, як ситуація, що склалася відіб'ється на їх з Шакірою синах.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти