StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Зник разом з грошима: Злату Огневич обдурив організатор і вкрав благодійні кошти

22 грудня 2023, 23:10
411
Співачці Златі Огевич довелося скасувати ряд запланованих концертів.
Злата Огневич
Злата Огневич записала звернення до шанувальників / колаж: Главред, фото: instagram.com/zlata.ognevich

Українська співачка Злата Огневич поділилася неприємними новинами, які стосуються її благодійних концертів та організатора.

Як повідомила співачка у відео на своїй сторінці в Instagram, власник компанії "Star Label" Тарас Доненко, яка продавала квитки на концерти Огневич зник разом із коштами за куплені квитки і не виходить на зв'язок.

"Концертна компанія " Star Label", яка займалася організацією моїх концертів, виявилася шахрайською. Її власник Тарас Доненко - абсолютно безвідповідальна людина. Його місцезнаходження поки невідомо", - написала Огневич.

відео дня

Співачка додає, що вона не просто так скасувала концерти в заявлених раніше містах. За її словами, організацією концертів займається концертний промоутер.

"Який: орендує зали, техніку, платить гонорари всій команді, проводить заселення, одним словом – займається багатьма різними питаннями, пов'язаними з організацією концертів. В даному випадку я виступаю в ролі найманої особи, найнятої для виступу і зараз, у мене немає іншого концертного промоутера, який з нуля організовує концерти", - ділиться Огневич.

На відео - звернення Злати Огневич:

"Мені дуже прикро, що кошти, які я планувала задонатити на Збройні Сили України, знаходяться у Тараса Доненка і він зник разом з цими грошима. Ми притягнемо його до кримінальної відповідальності. Правоохоронні органи вже займаються цією справою і ведуть пошуки афериста Тараса Доненка", – додає вона.

Нагадаємо, раніше Злата Огневич приміряла новий лук. Вона одягла чорну сукню, довжина якої ледь прикривала третину стегна артистки. Наряд був пошитий з чорної прозорої тканини на манер корсета, а ліф - прикрашений ніжним мереживом. Також Огневич одягла чорні рукавички вище ліктя, і чорні ж босоніжки. Романтичний образ з гарячими нотками ідеально підкреслив форми зірки.

Також у 2021 році українська співачка Злата Огневич стала головною героїнею романтичного реаліті-шоу"Холостячка". У фіналі вона обрала бізнесмена Андрія Задворного, який кинув її через шість тижнів після завершення зйомок.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти