StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Ім'я дуже символічне": Сашо Бо розкрила, як назвуть майбутню донечку

5 листопада 2023, 21:21
245
Відома блогерка поділилася, що неабияк хвилюється перед першою зустріччю з донечкою.
'Ім'я дуже символічне': Сашо Бо розкрила, як назвуть майбутню донечку
Саша Бо розкрила ім'я майбутньої дитини / колаж: Главред, фото: instagram/sashaabo

Українська блогерка-мільйонниця із Івано-Франківська Саша Бо поділилась зі своїми підписниками, яке ім'я обрала для майбутньої донечки.

Зараз Олександра перебуває на останньому місяці вагітності та скоро народжуватиме. Вона зі своїм чоловіком Платоном Тарнавським вже обрали донечці ім'я. Блогерка розповіла, що у неї із чоловіком були різні варіанти, як назвати майбутню доньку. Ім'я обрав саме Платон.

"Ім'я для донечки ми обрали давно. У кожного з нас був свій єдиний варіант імені, вони були абсолютно різними. Останнє слово було за Платоном, цього разу. Я довго не вагалась, бо ім'я чудове і дуже символічне", - поділилася блогерка у своєму Instagram.

відео дня

Саша Бо зізналась, що вони назвуть дівчинку Вірою. Також блогерка поділилася, що неабияк хвилюється перед першою зустріччю з донечкою.

"Віра! Хвилююсь перед нашою першою зустріччю", - зізналась блогерка.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик вагітна третьою дитиною. Разом зі своїм чоловіком і хореографом Андрієм Диким, телеведуча повідомила, що вагітна третьою дитиною. Радісною новиною вона поділилася в Instagram.

Лілія Ребрик розсекретила стать майбутньої дитини. Зірка поділилася відео, як вони всією сім'єю організували вечірку, щоб дізнатися стать майбутньої дитини. У найурочистіший момент Лілія Ребрик і Андрій Дикий запустили спеціальні спреї.

Більше цікавих новин:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти