StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Досить на нас нападати і ненавидіти": злісна учасниця "Холостяка" оскандалилася заявою про українську мову

7 січня 2023, 12:43оновлено 7 січня 2023, 15:06
Саша Мудра зробила репост дуже суперечливого поста і висловила свою "думку".
Олександра_мудра
Александра_Мудрая / СТБ

Скандальна учасниця проекту "Холостяк" Олександра Мудра, яка славиться своїми чварами і злими коментарями на проекті, висловила "цінну думку" щодо використання української мови в Україні.

Зокрема, вона вступила в перепалку зі своїми підписниками на своїй сторінці в Instagram. "Досить на нас нападати і ненавидіти за мову, якою ми говоримо", - заступилася мудра за російську мову, посилаючись на Конституцію України, де сказано про те, що держава сприяє вивченню іноземних мов.

'Досить на нас нападати і ненавидіти': злісна учасниця 'Холостяка' оскандалилася заявою про українську мову

Вона також щиро дивується і запитує: "Люди, та що з вами?". "Зрозумійте, що чим більше ви на нас тиснете і змушуєте нас повністю переходити на українську, якою ми ніколи не спілкувалися, тим більше ви розпалюєте опір", - каже Мудра, звинувачуючи українців у "розпалюванні".

відео дня

"Це мій особистий акаунт, як хочу так і спілкуюся", - говорить російськомовна побігенька за серцем (або популярністю) холостяка Алекса Топольського.

'Досить на нас нападати і ненавидіти': злісна учасниця 'Холостяка' оскандалилася заявою про українську мову

Вона також зробила перепост якогось поста, в якому сказано про людей Сходу, "який прийняв на себе найжорстокіший удар" і про те, що на Західній Україні давно звучить угорський діалект, а в школах пропагують виїжджати з країни на заробітки. Мудра, до речі, поставила своєму репосту аплодуючий емодзі.

'Досить на нас нападати і ненавидіти': злісна учасниця 'Холостяка' оскандалилася заявою про українську мову

Нагадаємо, раніше Олександра Мудра заявила, що не збирається залишати шоу, а продовжує відчайдушно боротися за серце "Холостяка".

На своїй сторінці в Instagram, вона написала, що "дівчатка з проекту дуже кумедні". "Які ці дівчатка забавні, всі чекають коли я піду, а я все залишаюся і залишаюся. І як їм пояснити, що чоловікам байдужі жіночі сварки? Сподіваюся, що життя поясниться", - каже вона.

Мудра також поділилася, що на щастя, це був їхній останній тиждень разом. "Більше не доведеться втрачати свій фокус і я, нарешті, можу бути ніжною і ласкавою весь час", - пише вона.

Раньше Саша Мудра, поділилася несподіваними потребами участі в шоу.

Про це мудра написала у своїх Instagram-stories у сесії запитань-відповідей від підписників. Так, один з фоловерів мудрої запитав її, що ж найбільше дратувало під час участі в шоу. Дівчина відповіла, що найскладнішим для неї була відсутність нормального сну, а також "контроль 24/7". Мабуть, мова йде про продюсерів шоу, які дивилися за учасницями, щоб ті не втекли завчасно.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти