StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Контроль 24/7": учасниця поскаржилася на "Холостяка"

29 грудня 2022, 17:57
Учасниця "Холостяка" Олександра Мудра наважилася на досить відверте зізнання.
1672329429-9654.jpeg
Олександра Мудра. Фото СТБ

Учасниця 12-го сезону проекту" Холостяк", яку ненавидять всі інші учасниці проекту Саша Мудра, поділилася несподіваними проблемами участі в шоу.

Про це мудра написала у своїх Instagram-stories у сесії запитань-відповідей від підписників. Так, один з фоловерів Мудрої запитав її, що ж найбільше дратувало під час участі в шоу. Дівчина відповіла, що найскладнішим для неї була відсутність нормального сну, а також "контроль 24/7". Мабуть, мова йде про продюсерів шоу, які дивилися за учасницями, щоб ті не втекли завчасно.

Крім того, Мудра поділилася, що її страшно дратував той факт, що учасницям доводилося самостійно готувати собі. "На мій жаль, ми готували собі самі. Це дуже дратувало, так як часу було обмаль. А ось на литовському проекті, про який ви так любите мені писати, у нас був шеф-кухар", - додала "втомлена" від зйомок фаворитка Топольського.

відео дня

Вона також поділилася цікавим фактом щодо холостяка Алекса Топольського. На питання про те, чи сильніший її характер, ніж у Алекса, Мудра відповіла: "Буду щирою. Так, відчуваю, ще з нашого першого побачення", - повідомила вона.

'Контроль 24/7': учасниця поскаржилася на 'Холостяка'

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що 12-й сезон проекту "Холостяк" закінчиться скандалом. Принаймні про це свідчить те, що шоу покинула третя дівчина поспіль. За власним бажанням.

'Контроль 24/7': учасниця поскаржилася на 'Холостяка'

Крім того, всі пішли скаржаться, що канал змонтував все так, як нібито це холостяк Алекс Топольський прийняв таке рішення. Так, про те, що сталося пост написала актриса з Києва і учасниця шоу Вікторія Варлей. 37-річна учасниця розкритикувала шоу через монтаж і заявила, що Алекс "не готовий до побудови сім'ї".

Вона також додала, що вона — вже третя дівчина, яка пішла за власним бажанням. Раніше холостяк попрощався з Аліною Єршовою і Лізою Кондрашевською, які також прийняли абсолютно самостійне рішення покинути проект.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти