StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Такі смішні: скандальна учасниця "Холостяка" прокоментувала свою участь у шоу

31 грудня 2022, 17:53
9028
Учасниця "Холостяка" поділилася своїми думками щодо проекту.
Олександра_мудра
Александра_Мудрая / СТБ

Скандальна учасниця українського романтичного шоу "Холостяк" Олександра Мудра не збирається залишати шоу, а продовжує відчайдушно боротися за серце "Холостяка".

На своїй сторінці в Instagram, вона написала, що "дівчатка з проекту дуже кумедні". "Які ці дівчатка кумедні, всі чекають коли я піду, а я все залишаюся і залишаюся. І як їм пояснити, що чоловікам байдужі жіночі сварки? Сподіваюся, що життя пояснить", - каже вона.

Мудра також поділилася, що на щастя, це був їхній останній тиждень разом. "Більше не доведеться втрачати свій фокус і я, нарешті, можу бути ніжною і ласкавою весь час", - пише вона.

відео дня

"Наступний тиждень буде для мене дуже напруженим і одночасно зворушливим і глибоким. Розуміючи, як Алексу було важливо побачити серйозність моїх намірів, звичайно мені не хотілося його розчаровувати, але не завжди обставини залежать тільки від нас. Тому побачимо, чим саме закінчиться для мене наступна церемонія", - повідомила мудра.

Нагадаємо, раніше Саша мудра, поділилася несподіваними потребами участі в шоу.

Про це мудра написала у своїх Instagram-stories у сесії запитань-відповідей від підписників. Так, один з фоловерів мудрої запитав її, що ж найбільше дратувало під час участі в шоу. Дівчина відповіла, що найскладнішим для неї була відсутність нормального сну, а також "контроль 24/7". Мабуть, мова йде про продюсерів шоу, які дивилися за учасницями, щоб ті не втекли завчасно.

Крім того, мудра поділилася, що її страшно дратував той факт, що учасницям доводилося самостійно готувати собі. "На мій жаль, ми готували собі самі. Це дуже дратувало, так як часу було обмаль. А ось на литовському проекті, про який ви так любите мені писати, у нас був шеф-кухар", - додала "втомлена" від зйомок фаворитка Топольського.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти