StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Холостяк 13: Григорій Решетник натякнув, хто може стати головним героєм наступного сезону

20 січня 2023, 00:01
У ролі нового "холостяка" шоумен бачить молодого перспективного спортсмена.
Григорій Решетник
Григорій Решетник підібрав головного героя для нового сезону шоу Холостяк / instagram.com/grisha_reshetnik

Минулого тижня стало відомо, хто переміг у 12 сезоні романтичного реаліті-шоу Холостяк, та завоював серце Алекса Топольського.

Напередодні пост-шоу, на якому розкажуть, як склалася доля холостяка і його обраниці, ведучий проєкту Григорій Решетник вирішив оголосити, кого б він сам хотів бачити головним героєм наступного сезону.

Так шоумен натякнув, що хоче запропонувати роль холостяка в 13 сезоні українському футболістові Михайлу Мудрику, і зазначив, що готовий взяти свого фаворита на проєкт без проб та кастингів.

відео дня

Відповідну заяву він зробив на сторінці спортсмена в Instagram. Решетник привітав Мудрика з його переходом в лондонський футбольний клуб Челсі. У коментарях хтось звернув увагу Григорія на те, що Михайло зараз неодружений. Шоумен підкреслив, що така кандидатура йому до душі.

Михайло Мудрик - 22-річний український футболіст, який будує блискучу спортивну кар'єру. Зараз він грає на позиції лівого півзахисника в Челсі під номером 15. Пропозицію Григорія Решетника взяти участь у романтичному реаліті-шоу Мудрик поки не прокоментував.

Михайло Мудрик
Григорій Решетник підібрав головного героя для нового сезону шоу Холостяк / instagram.com/mmudryk10

Раніше український співак Олександр Пономарьов поділився рідкісним фото старшої дочки Зої. Незважаючи на те, що дівчина - прийомна дитина артиста, у них склалися близькі, довірчі відносини.

Також 20-річний співак, переможець проєктів Голос країни і Голос. Діти Роман Сасанчин заявив, що повінчався зі своєю дружиною Іванною. Рік тому у пари народилася донька Елізабет.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти