StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Зірка Зоряних воєн Оскар Айзека знявся в новому продюсерському проекті Мартіна Скорсезе

14 липня 2021, 18:14оновлено 15 липня 2021, 13:55
16 вересня в українських кінотеатрах вийде трилер" холодний розрахунок "легендарного режисера Пола Шредера (він же сценарист шедеврів кіно" Таксист "і "Скажений бик").
Айзек
Оскар Айзек / прес-служба Volga film

Головну роль у фільмі виконав Оскар Айзек ("Дюна", трилогія" Зоряні війни"," з машини"), який зіграв Вільяма - справжнього майстра серед професійних гравців в покер.

Як повідомляє "Вольга Україна", офіційний опис сюжету виглядає так: "Головне в покері — зберігати холоднокровність і рахувати на кілька ходів вперед. Саме цими навичками Вільям опанував досконало, коли вирішив почати нове життя. Тепер він впевнено йде до участі у Світовій серії і великим грошам, розуміючи, що це його можливість залишити позаду таємниці свого минулого. Але коли доля підкидає йому шанс на відплату, Вільям виявляється втягнутий в гру, де на кону стоїть щось більше, ніж гроші".

Серед попередніх режисерських робіт Пола Шредера - культові стрічки "Американський жиголо" і "Перша реформаторська". Крім того, Мартін Скорсезе виступив продюсером трилера"холодний розрахунок".

відео дня

читайте такожАнонсовано пригодницький трилер, натхненний фільмами Альфреда Хічкока

Крім Айзека, у фільмі зіграли:

  • Тай Шерідан ("Першому гравцеві приготується", франшиза "Люди Ікс","Нічний портьє"),
  • Тіффані Хеддіш ("Гламурний бізнес", "Королеви криміналу","Ульотні дівчата")
  • тричі номінант на премію "Оскар" Віллем Дефо ("Аквамен", "Джон Вік", "Маяк").

Зйомки трилера "Холодний розрахунок" стартували взимку 2019-2020 років. До завершення картини залишався всього один тиждень, коли раптово в Лос-Анджелесі ввели коронавірусний карантин і зупинили всі зйомки.

"Холодний розрахунок" став одним з перших проектів, якому влада міста дозволила завершити виробництво в липні 2020-го, коли весь ансамбль зміг повернутися на знімальний майданчик.

У кінотеатрах України холодний расче вийде 16 вересня 2021 року. Трейлер фільму з'явиться в Мережі вже найближчим часом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що легендарний режисер Мартін Скорсезе підписав багаторічну угоду з корпорацією Apple після того, як компанія виділила його студії і її партнеру Appian Way, якою керує Леонардо Ді Капріо, близько 200 мільйонів доларів на виробництво трилера "Вбивці квіткового Місяця".

Тепер всі фільми Скорсезе будуть виходити в першу чергу на платформі Apple TV+

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти