Гурт Без обмежень долучився до здійснення мрії дівчини, тато якої захищав Україну

3 жовтня 2024, 16:19
11
Без обмежень

1+1 media продовжують втілювати у життя нематеріальні мрії дітей, підопічних фонду "Діти Героїв". У межах проєкту "Здійсни мрію" вдалося реалізувати бажання 13-річної Вікторії Чорної, яка хотіла потрапити на концерт гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ та зустрітися з фронтменом Сергієм Танчинцем.

Саме мама плекала любов доньки до музики українських рок-виконавців. Крім цього, пісні гурту певним чином допомагали дівчині боротися зі стресом, що був спричинений трагічними подіями. З початком великої війни тато дівчини став на захист України. Під час одного з обстрілів росіяни влучили в будівлю, в якій перебувала бригада. Після цього родина жила кілька місяців з надією, що незабаром чоловік повернеться, проте у серпні 2022 року стало відомо, що батько Вікторії загинув.

"Проєкт "Здійсни мрію" — це більше, ніж просто реалізація бажань дітей. Історія Вікторії Чорної — приклад того, як мрії можуть допомагати боротися зі стресом і переживати втрату близької людини. Її любов до музики, зокрема гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ, стала своєрідним світлом у важкі моменти її життя. Музика для неї є не лише розрадою, а й засобом емоційного відновлення. І саме це допомагає їй знову відчувати радість та віру у краще майбутнє", — каже Валерія Абдал, співзасновниця БФ "Діти Героїв".

відео дня

Приїхавши у столицю з Хмельниччини, дівчину чекав справжній сюрприз. Залаштунками підготовки до концерту гурту БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ Вікторії вдалося особисто познайомитися та поспілкуватися з фронтменом Сергієм Танчинцем. Та згодом заспівати в унісон улюблені пісні. До того ж дівчина отримала символічні подарунки від команди благодійного проєкту, а також кілька презентів від гурту.

"Від щирого серця розумію їхню втрату та переживання. Дякую всім тим, хто є такими самими героями, як її батько. Варто звертати та привертати увагу суспільства до таких історій та родин", — зазначив Сергій.

Більше дізнатися про те, як пройшла зустріч, можна у тематичному відео на офіційних сторінках 1+1 media в Instagram іFacebook. До того ж вже у цю неділю, 6 жовтня, о 9:00 на телеканалі ТЕТ у проєкті "Ближче до зірок" вийде тематичний сюжет про здійснення мрії.

Нагадуємо, що нещодавно актор Артур Логай здійснив мрію Анастасії Лимарь, тато якої загинув, захищаючи Україну. Переглянути, як відбулася зустріч, можна за цим посиланням.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти