StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Грузини організували челлендж проти Собчак

13 жовтня 2022, 16:35
Грузини хльостко відповіли Собчак, яка нахабно допитувала власника грузинського кафе.
Ксенія Собчак
Ксенія Собчак / instagram.com/xenia_sobchak/

Грузини організувалися у флешмоб і в його рамках звернулися до російської пропагандистки і журналістки Ксенії Собчак.

Акція виникла через відео, на якому Собчак спілкується з власником грузинського ресторану, який змушував підписувати росіян папір, де вони визнавали, що засуджують війну в Україні і визнають Путіна диктатором.

"Ми не виділяли вас, як націю росіян. Ми ставимося до вас, як громадян країни, яка окупувала частину нашої країни. А країна, це в першу чергу - люди. У моїй країні співіснує і моя бабуся, яка біженка в своїй країні по милості Росії. І біженці з Росії. Кожна імперія приречена на крах. А Грузія існувала, існує і буде існувати. Також, як і Україна", - каже молода жінка на відео.

"У Грузії "Слава Україні " - це нормально. Тому що Росія для нас - окупант. А Україна - країна, яка бореться за свободу", - каже інша.

Дуже багато грузинів відправили журналістку слідом за російським військовим кораблем, супроводжуючи потенційну подорож фразою: "Слава Україні. Слава Грузії".

Нагадаємо, раніше Ксенія Собчак не зуміла в Грузії відвідати Dedaena Bar в Тбілісі-адже туди пускають тільки тих громадян країни-агресора, які проходять спеціальне анкетування. Про це йдеться в черговому випуску YouTube-шоу Собчак.

Перед тим як потрапити в заклад, кожен росіянин повинен погодитися з тим, що Путін – диктатор і запевнити, що не голосував за нього. Далі в переліку є пункти, що свідчать про засудження війни в Україні, а також окупації українських і грузинських територій.

Собчак наполягала в розмові з власником бару Дато Лапаурі на тому, що такі правила нібито не є нормальними і обґрунтованими, а також нібито неприйнятні в цивілізованому світі.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти