StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Де зараз Софія Ротару: рідна сестра артистки відповіла на запитання

15 липня 2024, 18:18
187
Ауріка Ротару розповіла, що у Софії Ротару все добре.
Софія Ротару
Ауріка Ротару відмовилася відповідати, де перебуває її сестра / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Рідна сестра легендарної співачки Софії Ротару, яка багато років працювала в країні-терористі РФ, але підтримала Україну на початку повномасштабної війни, співачка Ауріка Ротару заінтригувала інформацією щодо місцезнаходження артистки.

Українська журналістка Аліна Доротюк поцікавилася, чи підтримує Ауріка стосунки з рідною сестрою.

"Так, ми підтримуємо. І єдине, що я можу сказати, що вона здорова і в неї все добре. Більше нічого я коментувати не буду", - заявила Ротару.

І ось коли Доротюк запитала, де саме перебуває артистка, її сестра відмовилася дати точну інформацію.

"Я не буду нічого коментувати", - відрізала Ауріка.

інфографіка, Софія Ротару, Ротару
Софія Ротару/ інфографіка: Главред

Хто така Софія Ротару?

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, раніше сестра Софії Ротару розповіла, як часто бачиться з артисткою і що вона зараз перебуває в Києві. Інформацію про артистку підтвердили й українські блогери в Мережі, які обговорювали у фанатських групах двох співачок.

А також Софія Ротару привітала свою онуку Соню Євдокименко з днем народження. Зазначимо, зараз Соня живе в США і зустрічається з мільярдером Максом Лернером, про роман стало відомо зовсім недавно з соцмереж Євдокименко.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти