StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

"Виходить, ти брехала": російський актор "наїхав" на Софію Ротару

2 липня 2024, 09:32
11580
Путініст Селін заявив, що Софія Ротару всіх обдурила.
Софія Ротару
Сергій Селін вирішив висловити свою думку про Софію Ротару / колаж: Главред, фото: instagram.com/sofiarotaru.official/

Російський актор Сергій Селін, який підтримує терористичне вторгнення РФ в Україну, вирішив висловити свою думку про співачку Софію Ротару. Зазначимо, артистка перебуває в Україні з початку повномасштабної війни і підтримує ЗСУ, що не дає спокою росіянам.

Як повідомляє росЗМІ aif.ru, любитель Путіна закликав Ротару поговорити з власною совістю.

відео дня

"Але, Софочко, перша платівка, яка в мене була, знаєш, що це було? Я прекрасно пам'ятаю ту пісню, яку ти там співала. Знаєш, які там слова? "Мати впізнала сина... і пронісся материнський крик: "Олексію, Олексію, синку!" Це ж ти співала! І звучала дуже зворушливо. Виходить, ти брехала чи що тоді? Це ж була пісня про Велику Вітчизняну. Ти брехала нам, чи що?", - сказав путініст.

інфографіка, Софія Ротару, Ротару
інфографіка, Софія Ротару, Ротару / Главред

Хто така Софія Ротару?

Софія Михайлівна Ротару - радянська та українська естрадна співачка (сопрано) і актриса. Лауреатка премії Ленінського комсомолу (1978). Народна артистка СРСР (1988). Кавалер молдавського ордена Республіки (1997). Геройка України (2002). Національна легенда України (2021).
У лютому 2022 року співачка однозначно підтримала Україну. 28 лютого 2022 року Софія опублікувала допис в Інстаграмі, де чітко окреслила свою позицію і назвала речі своїми іменами: "російські ракети знищують мирних жителів", "молюся за наших захисників і мир в Україні".

Софія Ротару - останні новини по темі

Зазначимо, раніше сестра Софії Ротару розповіла, як часто бачиться з артисткою і що вона зараз перебуває в Києві. Інформацію про артистку підтвердили й українські блогери в Мережі, які обговорювали у фанатських групах двох співачок.

А також Софія Ротару привітала свою онуку Соню Євдокименко з днем народження. Зазначимо, наразі Соня живе в США та зустрічається з мільярдером Максом Лернером, про роман стало відомо зовсім недавно з соцмереж Євдокименко.

Вас може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама
Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти