StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Галкін і Пугачова розлютили росіян свіжим красивим фото

30 травня 2023, 12:52
Артисти Пугачова і Галкін виглядають молодими і красивими, що дуже дратує росіян.
Алла Пугачова, Максим Галкін
Алла Пугачова, Максим Галкін / instagram.com/maxgalkinru

Російська зоряна пара - Максим Галкін і Алла Пугачова, які не стали підтримувати терористичний путінський режим, з'явилися в соціальних мережах і порадували своїх фоловерів свіжим фото.

На зображенні, і Галкін, і Пугачова виглядають свіжими, молодими і щасливими. На їхній сторінці в Instagram, більшість людей роблять їм компліменти і зізнаються в коханні. Чого не можна сказати про росіян. Вони почали хейтити пару і виливати весь свій негатив в коментарях. Єдине, чим на їхню думку, вони можуть "образити" Пугачову, це образи, пов'язані з віком співачки.

Тим часом, Пугачова виглядає прекрасно для свого віку і її навряд чи цікавить думка недалеких земляків.

відео дня

"Бабуся зовсім збожеволіла на фільтрах", "Відфотошопив і натягнув стареньку по повній", "Як добре, що ви з бабусею Поїхали з Росії! Терпіти не міг вашу творчість. Дякую вам обом за це!", "При Сталіні таких назвали б зрадниками Батьківщини", "Боже, який відвертий протиприродний фотошоп", - бризкають слиною співвітчизники пари.

На фото - Максим Галкін і Алла Пугачова позують разом:

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що Алла Пугачова втратила свій останній бізнес в країні-агресорі РФ, який був пов'язаний з виготовленням взуття.

Також раніше Максим Галкін під час одного зі своїх монологів зізнався, що президентство Володимира Зеленського зробило його життя нестерпним, однак він щиро бажає Україні незалежності та цілісності.

Вас також може зацікавити:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти