StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фотограф Зеленської Лейбовіц відреагувала на критику

2 серпня 2022, 12:47оновлено 2 серпня 2022, 13:26
Фотограф виступила на захист першої леді і розповіла про український флешмоб.
Зеленська
Олена Зеленська / Instagram Vogue

Американська фотограф Енні Лейбовіц прокоментувала фотосесію Олени Зеленської, яку вона зробила для журналу Vogue, яка викликала неоднозначну реакцію в українському суспільстві, розколів його на два табори.

Зокрема, на фото Олена Зеленська сидить у не зовсім традиційній позі, що, власне, продиктовано важким часом для України.

читайте такожЧим зайнятий син президента і де навчатиметься його донька: Зеленська розповіла про дітей

відео дня

Лейбовіц опублікувала свою ж обкладинку, а також розповіла про український флешмоб. За її словами, фотосесія Vogue розділила українське суспільство на два табори. Одні вважали, що поза першої леді занадто чоловіча. У відповідь Інші, серед яких журналісти, поліцейські запустили флешмоб "sitlikeagirl", де повторювали позу Олени Зеленської, щоб підтримати першу леді.

Фотограф Зеленської Лейбовіц відреагувала на критику

Нагадаємо, дружина президента Володимира Зеленського і перша леді України Олена Зеленська розповіла про своїх дітей і чим вони займаються.

Відповідною інформацією вона поділилася з журналістами програми ТСН. За її словами, їх син поки не хоче особливо вчитися. "Школяр сказав Поки його не чіпати. Тобто всі підходять до Нього: давай почитаємо, давай згадаємо англійську мову, він відхиляє відразу", - розповіла Зеленська і додала, що, з відомих причин, відправити сина в табір немає можливості.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти