StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвятаСад і город

Філіп Кіркоров зі спущеними штанами показав величезний шрам на пузі

26 червня 2023, 23:15
10549
Над старим підлітком Кіркоровим починають посміюватися навіть пропагандисти, яких він підтримує.
Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров показав жахливий шрам після пластики / колаж: Главред, фото: скріншот YouTube

Пропутінський співак Філіп Кіркоров продовжує відчайдушно молодитися в свої 56 років. Пропагандист переніс серію пластичних операцій, через які його ледь можна впізнати, і одягається, як підліток з початку двохтисячних.

При цьому над Кіркоровим насміхаються навіть жителі країни на болотах, а його витівки викликають у них гидливе бажання відвернутися. Так, співака знову зловили на тому, що він безладно оголює свій перекроєний пластичними хірургами живіт.

До слова, прес його мрії дістався Бедросовичу дорогою ціною (крім колосальної суми за пластику) - тепер на ньому красується величезний поздовжній шрам. Втім, самого співуна він, схоже, не бентежить.

відео дня

РосЗМІ розміщують свіжі фото Кіркорова, на яких він розмахує футболкою, демонструючи прес і гумку від трусів, яка стирчить з-під відвислих в паху штанів.

Також вони відзначають, що співак продовжує пити і їсти все, що забажає, і не стежить за фігурою, яка коштувала йому великих грошей.

Філіп Кіркоров
Філіп Кіркоров показав жахливий шрам після пластики / t.me/nemalahov

Нагадаємо, нещодавно Кіркоров зганьбився на червоній доріжці у Crocus City Hall. Зокрема, йому не сподобалося питання журналіста щодо його кошлатої вибіленої "зачіски". Після питань про наряд артиста, один з журналістів вирішив поцікавитися зачіскою Кіркорова: "Можна дізнатися, що у вас з зачіскою?".

Раніше Кіркоров в черговий раз потрапив у скандал. Так, під час одного зі своїх виступів, артист-путініст вліз на свого танцюриста, імітуючи непристойні рухи тіла. І це йому так просто з рук не зійшло.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти