StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Фаворит Холостячки після гей-весілля здійснив екстремальне б'юті-перетворення

30 травня 2023, 21:55
Андрій Хветкевич постав перед шанувальниками в новому образі, чим викликав бурхливу реакцію мережі.
Злата Огневич, Андрій Хветкевич з чоловіком
Андрій Хветкевич кардинально змінив імідж / колаж: Главред, фото: instagram.com/diveeasy

На початку травня фотограф і дайвер Андрій Хветкевич, який став відомий завдяки участі романтичного реаліті-шоу Холостячка зі Златою Огневич, зіграв весілля зі своїм коханим.

Останній рік для чоловіка був повним подій - камінг-аут, заручини, боротьба з хейтом через сексуальну орієнтацію... Тож не дивно, що в результаті Хветкевич вирішив щось змінити в своєму житті, і почав він з зачіски.

Колишній фаворит Холостячки став платиновим блондином - вкрай несподіване рішення, яке, втім, вельми гармонійно влилося в його образ. Свіжим фото б'юті-перетворенням чоловік поділився на своїй сторінці в Instagram.

відео дня

"Платиновий білий - новий я! Зміни - це добре, особливо якщо ти виходиш зі своєї зони комфорту щоб досліджувати нові горизонти", - підписав знімки Хветкевич.

У коментарях думки про його нову зачіску розділилися: одні відзначають, що такий колір йому до лиця, інші - порівнюють з путіністом Філіпом Кіркоровим (і не в хорошому сенсі).

Андрій Хветкевич
Андрій Хветкевич кардинально змінив імідж / instagram.com/diveeasy

Раньше Андрій Хветкевич ефектно визнав свою сексуальну орієнтацію, і зробив пропозицію своєму обранцеві, з яким зустрічався ще до зустрічі з Огневич. Співачка підтримала рішення чоловіка.

Також учасник 2 сезону Холостячки зі Златою Огнєвіч, підводний фотограф і фрідайвер Андрій Хветкевич розповів, хто з суперників на проекті йому подобався, як чоловік.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
Ми використовуемо cookies
Прийняти