StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євген Клопотенко розповів про близьку дружбу зі Златою Огневич, яка змушує його червоніти

9 серпня 2022, 01:41
Кулінар зізнався, чим артистка доводить його до мурашок.
Євген Клопотенко, Злата Огневич
Євген Клопотенко розповів про тісну дружбу зі Златою Огневич / instagram.com/klopotenko, instagram.com/zlata.ognevich

Український ресторатор, шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко розповів Григорію Решетнику на проєкті Як ти?, що його та українську співачку Злату Огневич пов'язує ніжна дружба, яка триває близько двох років. До слова, і кулінар і співачка зараз самотні.

Вони познайомилися в Єгипті на минулий Новий рік. "Вона так заспівала, аж до мурах. І я прямо такий: "Прівєт!" - згадує шеф-кухар.

З тих пір вони підтримують дружні стосунки - спілкуються в соцмережах, а нещодавно Злата навіть побувала у Євгена в гостях, де він пригощав її вечерею.

відео дня

На питання, як до нього ставиться Злата, почервонілий від збентеження Клопотенко відповів: "Вона до мене дуже добре ставиться. З теплом величезним. І я думаю, що вона постійно про мене гарно відгукується, і у нас прекрасні стосунки".

Також кухар зазначив, що міг піти на романтичне реаліті Холостячка, коли головною героїнею була Злата. Крім того він підкреслив, що йому подобається, що співачка з тих дівчат, які знають, чого хочуть від життя і відносин. "Дівчата в 35 не кажуть: "Дівчата в 35 не говорять: "Я не знаю, що хочу, покрути мене…" Вже ти чітко розумієш, що ти хочеш і до якої цілі йдеш. І це – щастя!" - розповідає Євген.

Раніше герцоги Кембриджські разом відвідали публічний захід, під час якого Кейт Міддлтон зняла обручку. У ЗМІ підозрюють між подружжям сварку через роман принца Вільяма на стороні.

Також стало відомо, що український футболіст, член Національної збірної України Артем Довбик вперше став батьком. Первістка спортсмену подарувала його дружина Юлія Черненко.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти