StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

Євген Клопотенко розкрив подробиці про нову кохану з Миколаєва

11 червня 2023, 18:21
Свою обраницю, яка також пов'язана з кулінарією, Клопотенко вважає святою, хоча і визнає, що вона "з гонором".
Євген Клопотенко
Євген Клопотенко розповів про нову дівчину-кондитера / instagram.com/klopotenko

Український шеф-кухар і популяризатор української кухні Євген Клопотенко - завидний холостяк. Він молодий, успішний, та й до того ж його обраниця ніколи не залишиться голодною!

Проте, традиційні відносини не для кулінара. Він не раз зізнавався, що готовий зберігати вірність лише Її величності Кулінарії, а ось в романтичних питаннях більш схильний до поліаморії. Та й тривалі відносини у нього будувати не виходить.

Однак від любові Клопотенко не відмовляється. У своєму авторському кулінарному ток-шоу Пекельні борошня він зізнався своєму гостю, українському ведучому Григорію Решетнику, що зараз його серце не вільне.

За словами шеф-кухаря, він зустрічається з кондитером з Миколаєва - дівчиною з крутою вдачею, яку сам кулінар, вважає святою.

"У мене дівчина також із Миколаєва. Працює кондитером. Десерти робить – така свята-свята, знаєш? І дивлюся, їй замовили 10 десертів одночасно. І ти маєш 10 хвилин, щоб приготувати. А вона з Миколаєва. І так усе виставила, повертає на мене голову. Я дивлюся на неї, а вона так посміхається: "Ща будуть бороди летіти!" - розповів Євген Клопотенко.

Дивіться відео, в якому Євген Клопотенко зізнається, за чиїми обіймами сумує:

Раніше стало відомо, що зірка фільмів "Суперперці", "Мачо і ботан" і "Вовк з Уолл-стріт" Джона Хілл вперше став батьком - первістка йому народила подруга, яка тримала вагітність в найсуворішому секреті.

Також принцеса Євгенія Йоркська розповіла, що вона і Джек Бруксбенк, її чоловік, стали вдруге батьками - на світ з'явився ще один потенційний спадкоємець британського королівського престолу.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти