StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це тільки початок": Російські кінотеатри переходять на піратські копії

27 квітня 2022, 14:28
Санкції" в дії", торкнулися і рссийских кінотеатрів.
Кінозал
Кінозали Росії скоро зазвучать голосами 90-х / УНІАН

У деяких кінотеатрах Москви, Єкатеринбурга, Іваново, Чити та інших міст Росії почали проводити неофіційні покази іноземних фільмів, російський прокат яких був скасований після початку військового вторгнення в Україну.

Так, за інформацією Esquire, 21 квітня в московському кінотеатрі WIP пройшов неофіційний показ фільму "Бетмен" Метта Рівза, російську прем'єру якого голлівудська кіностудія Warner Bros. скасувала на початку березня. Глядачам показали піратську копію картини, завантажену з торрента.

читайте такожЧерез санкції партнерів України завантаженість портів рф впала на третину – Кубраков

відео дня

А в ніч на 23 квітня фільм з неофіційним дубляжем показали в Єкатеринбурзі — для цього компанія "Кіно Нон-Стоп" орендувала зал мережі кінотеатрів "Гринвіч Сінема". Організатори акції заявили, що проведуть "ще кілька подібних "піратських" показів". Представники кінотеатру відзначили, що" Грінвіч Сінема "сам не показує" Бетмена", проте зали орендують відразу три компанії. Крім того, покази "Бетмена" провели в ще одному кінотеатрі міста "Пасаж Сінема".

У Читі кінотеатр "Центавр "з 21 квітня проводить покази" Бетмена", а також спільного мультфільму Disney і Pixar"я червонію". "У такий непростий час хочеться, щоб читинці і гості міста могли із задоволенням ходити в кіно, щоб дивитися нові фільми, яких так чекали дорослі і діти", — заявили місцевому виданню представники кінотеатру.

Покази "Бетмена" також пройдуть в кінотеатрах "Лодзь" в місті Іваново і "вісім планет" в місті Находка, де, як зазначає DTF, кінозал, ймовірно, орендував місцевий блогер.

Крім того, інтернет-видання Cinemaplex вказує, що неофіційні покази іноземних фільмів також проводять в Пензі, Якутську і Махачкалі. Зокрема, в столиці Дагестану 26 і 27 квітня пройдуть покази фільму Netflix "червоне повідомлення" і "не дивіться наверх".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти