StarsМода та красаГороскопРецептиПрикметиЗдоров'яПривітанняКіно та серіалиШоуЛайфхакиСонникЖиттяСвята

"Це свинство": продюсер-путініст Пригожин звинуватив Вайкуле у геноциді українців

4 серпня 2022, 20:08
Він назвав "свинством" дії артистів, які виступили проти повномасштабного вторгнення РФ в Україну.
Вайкуле, Пригожин
Російський продюсер Пригожин розкритикував Лайму Вайкуле / Коллаж фото glamurchik.tochka.net, instagram.com/laima_vaikule_official

Російський продюсер-путініст Йосип Пригожин розкритикував відому латвійську співачку Лайму Вайкуле, яка нещодавно на концерті публічно розгорнула прапор України. Він звинуватив її у провокації та додав, що вона "винна у тому, що відбувається у світі та Росії". Таким чином він не засудив росіян у геноциді українців, а звинуватив у всьому Вайкуле. Про це повідомляє пропагандистське видання Starhit.

Пригожин зазначив, що нібито Вайкуле також винна у "санкціях проти РФ та повномасштабній війні". Він додав, що співачка нібито налаштовує так і своїх прихильників. Пригожин назвав "недоречною" підтримку України, яку Вайкуле продемонструвала на концерті.

"Якби вона вийшла із прапором Росії, Латвії та України, можна було б ще зрозуміти. Прапор однієї країни – провокація. Вона могла здогадуватися, чим це закінчиться", – сказав Пригожин.

відео дня

Він додав, що вважає "свинством" дії артистів, які виступили проти повномасштабного вторгнення РФ в Україну.

"На превеликий жаль, такі, як Лайма, теж винні в тому, що сьогодні відбувається в нашій країні та світі. Я вважаю, що це свинство", – додав Пригожин.

Нагадаємо, радянська і латвійська співачка Лайма Вайкуле вийшла на сцену та розгорнула український прапор, з гордістю заявивши про свою антивоєнну позицію. Вона вважає підтримку України "очевидним і єдино вірним" рішенням.

"А як же інакше? Чого ще від мене можна було очікувати? ... Я думаю, що в Латвії немає людей, які за війну. Ось ми дивимося на блакитне небо, а по Україні запускають ракети, вбиваючи все живе", - сказала Вайкуле.

Як і очікувала співачка, після цього вони отримала купу хейту в свій бік від росіян. "Зрадниця", "Тварюка", "Забула хто тебе в люди вивів, хто тебе вигодував?" - це лише мала частина "побажань", які залишили росіяни співачці в мережі.

Згодом чоловік Лайми Вайкуле пояснив її рішення вийти з українським прапором та зазначив, що вся команда співачки родом з України, тому у неї не було сумнівів, чию сторону прийняти після початку військового нападу на територію України.

"У нас виступали українці. І в оркестрі у нас українці, і в балеті. Чому нам не підтримати своїх? Ми, крім того, що виступаємо з ними, ще й руку допомоги їм простягаємо. І біженцям допомагаємо, люди страждають", - зізнався Андрій Латковський.

Інші новини:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакції.

Наші стандарти: Редакційна політика сайту Главред

Реклама

Останні новини

Реклама
Реклама
Реклама
^
Ми використовуемо cookies
Прийняти